“Знайшли одне одного”. Роман Наталії Холоденко і Дмитра Карпачова вийшов назовні: були не просто колегами

Скандальний український блогер Богдан Беспалов розповів, що насправді об'єднує Наталію Холоденко та Дмитра Карпачова, окрім психології. Детальніше в статті.

Службовий роман — звична права у шоу-бізнесі. Працюючи разом з ночі до ранку, зіркам часто не вдається встояти перед шармом одне одного. Втім, цей вогонь як швидко запалюється, так і стрімко охолоджується.

Неодноразово в мережі ходили чутки про кохання між Дмитром Карпачовим та Наталією Холоденко, і от нещодавно скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що це правда.

Богдан Беспалов розповів про роман Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова

Відомий блогер розповів про роман Наталії Холоденко та Дмитра Карпачова

Так, чоловік розповів, що нібито тандем психологів швидко переріс у любовні стосунки. Втім, Наталія Холоденко не мала наміру в них залишатися і дуже скоро знайшла майбутнього чоловіка, який може похизуватися круглими рахунками в банках та розкішним образом життя. Дмитро тим часом залишився не при справах.

“Холоденко і Карпачов неодноразово зігрівалися від зимового холоду під однією ковдрою. У якийсь момент, несподіваний для Карпачова, вона з’явилася в теплих обіймах мультимільйонера з Франції, який і оплачує абсолютно всі її забаганки за кордоном. Браво, Наташо! Це потрібно мати мізки і вміти аналізувати, щоб так маніпулювати принцами сучасності”, – підсумував Беспалов.

При цьому Богдан підкреслив, що Карпачов нібито розраховував на сім’ю зі своєю колегою, але все вийшло зовсім не за планом.

Нагадаємо, що днями Беспалов міцно взявся за зіркових психологів, які знаходяться під час війни за кордоном. Блогер встановив, що Дмитро Карпачов перебуває у Тайланді і приховується від глядачів. Також він підставив під сумнів його професійну діяльність, надаючи інформацію про відсутність у зірки диплома.

Тим часом Наталія Холоденко не приховувала того, що втекла майже одразу після 24 лютого. Тривалий час вона перебувала у Франції, але психологиня активно подорожує Європою і з’являється в Німеччині та інших країнах.

Не так давно вона була вимушена спростувати новину про те, що нібито розбила сім’ю та вийшла заміж за чоловіка, який насправді звернувся до неї за допомогою через кризу в родині.

Схожі статті

Мармурова підлога, мармурові стільці і браві красені позаду: Ольга Сумська показала, як живе у розкошах

Популярна українська актриса Ольга Сумська вирішила оновити інтер'єр своєї квартири, де мешкає з чоловіком Віталієм Борисюком та молодшою дочкою Ганною. Що з цього вийшло.

Ще “потягається” з Софією Ротару: 66-річна Оксана Білозір показала обличчя зблизька, а там – нуль зморшок

Легендарна українська співачка Оксана Білозір вразила новою фотографією, на якій виглядає на 30 років молодшою. У мережі знайшлися її реальні відео.

Зайшов не в ті двері: стало відомо, що насправді робив Андре Тан у Лондоні – з’явились неприємні деталі

Відомий український блогер оприлюднив фотографії, на яких можна побачити українського дизайнера Андре Тана у дуже незвичайному образі. Що відбувається насправді?

“Я їх бачила раз на місяць”: вагітна Джамала розповіла про двох молодших дітей, які скоро стануть старшими

Відома українська співачка, хоча й не може приділяти дітям весь свій час, наголошує, що родина - це найцінніше у її житті. Жінка намагається балансувати між кар'єрою та материнством.

“Це мода така”: молода дружина Павліка кардинально змінила стиль – 58-річному чоловікові не сподобалось

Молода дружина Віктора Павліка 29-річна Катерина Репяхова знялася в модній фотосесії у трендовому вбранні, а також кардинально змінила зачіску. 58-річний чоловік не зрозумів.

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?