“Мені кабзда, шо я це виклав”: Руслан Сенічкін в секреті від мами показав її публіці (ФОТО)

Відомий телеведучий Руслан Сенічкін не любить розповсюджуватись на тему особистого життя і не часто ділиться світлинами своєї родини. Проте шоумен в секреті від мами все ж опублікував їх спільне фото

Руслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, рідко ділиться зображеннями своєї родини з аудиторією, проте 18 вересня вирішив опублікувати фото з мамою. Судячи з опису під світлиною, зробив він це не питаючи згоди.

Про маму

Ведучий інколи згадує Віру Антонівну в інтерв’ю. На запитання чи вільне зараз серце Сенічкіна, відповідає, що любить багато чого у своєму житті:

“Багато хто в моєму серці.”

В першу чергу для нього це мама, сестри Анна і Тетяна та племінниця Ніка. Якщо розглядати це питання в плані романтичному, Сенічкін каже, що все ще холостяк. Телеведучий зізнається, що не відчуває тиску з боку родичів, що ще не одружений. З ними він домовився не підіймати цю тему.

Руслан Сенічкін вперше за тривалий час показав маму
Руслан Сенічкін вперше за тривалий час показав маму

Саме мама прищепила Сенічкіну любов до кулінарії. Ще в дитинстві вони часто проводили час разом за приготуванням вечері та обідів.

З нагоди Дня матері, Руслан Сенічкін публікував милий допису у Facebook, де писав, що Віра Антонівна завжди допоможе, що б не попросив. А також розповів про мамине хобі, виявляється Віра Антонівна дуже любить вишивати панд, свої роботи вона колекціонує, а потім віддає синові, як подарунок. У цьому ж пості телеведучий розповідає історію з дитинства, за яку йому дуже соромно. Про те, як він надто сильно бажав стати дорослим, а тому взяв татів недопалок, пішов у дворові хащі та закурив. Усіма силами Сенічкін намагався не видати себе перед мамою, але не пощастило. На це Віра Антонівна нічого не сказала, а лиш подивилась, похитала головою і пішла. Після цього Руслан замкнувся в спальні та проплакав 2 години, бо було соромно.

Вчора, 18 вересня, Руслан Сенічкін, у своєму дописі в Instagram, показав як зараз виглядає його мама.

Руслан Сенічкін вперше за тривалий час показав маму
Руслан Сенічкін вперше за тривалий час показав маму

Певно Віра Антонівна не дуже любить “світитись” на публіці, бо фото її син підписав ось так:

“Мені кабзда, шо я це виклав. Але. Sorry, mom.
Ітс фор меморі, так би мовити.”

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.