На кого Володимир Остапчук проміняв Христину Горняк? Після розлучення шоумен навіть не ховає нову фаворитку

Український телеведучий Володимир Остапчук нещодавно розірвав шлюб із Христиною Горняк. Пара прожила разом близько двох років. Проте невдовзі Остапчук показав публіці свою нову фаворитку.

Восени 2022 року почали ширитись чутки про ймовірне розлучення шоумена Остапчука. Як виявилось, пара, дійсно, розійшлась. Як натякала Горняк у себе в Instagram – саме вона ініціювала розрив. Невдовзі після цього, що Володимир, що його колишня дружина Христина Горняк почали писати про появу “нових людей” у своєму житті.

Горняк опублікувала Insta-stories про те, що майже закохалась, але усіх подробиць видавати не буде, бо новий приятель стежить за її соц. мережами. Христина поділилась, що отримує колосальну підтримку.

Після восьми місяців стосунків Горняк все-таки порвала з чоловіком. За її словами, усе було надто заплутано та емоційно нестабільно. Блогерка наголосила, що такі події у житті мають свою причину. За словами Христини, вона вірить в те, що знайде чоловіка, із яким проведе все своє життя.

Остапчук в свою чергу опублікував фото поцілунку в ліфті зі своєю новою фавориткою, а згодом розповів, що познайомився з дівчиною в Instagram. За словами ведучого, їх зустріч була пов’язана з благодійним туром. Як потім виявилось, їх розділяє аж 16 років різниці у віці. Остапчук у її житті став першим чоловіком. Ім’я загадкової коханої стало відомо згодом – це 23 річна журналістка Катерина Полтавська.

Нова обраниця Остапчука: на кого шоумен проміняв Христину Горняк
Нова обраниця Остапчука: на кого шоумен проміняв Христину Горняк

Катерина Полтавська поділилася розповіддю про початок стосунків із своїм майбутнім чоловіком – Остапчуком. Вона опублікувала їх перше листування, де видно, що ведучого заблокували в Instagram, через це він звернувся до дівчини за допомогою. Та із задоволенням розв’язала проблему шоумена та пошуткувала, надіславши таке повідомлення:

“Якщо колись буду виходити заміж, з тебе знижка на проведення”

Про одруження Остапчука з Катею Полтавською стало відомо наприкінці лютого. Пара опублікувала фото документ-сервісу “Готово”. Там, зокрема, можна оформити шлюб. Після цього шанувальники новоспеченої пари усе зрозуміли.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?