Оля Полякова зізналася, що її дочка Маша більше не студентка елітного британського коледжу: “Маруся поїхала”

Знаменита українська співачка Оля Полякова підтвердила чутки про те, що її дочка Марія покинула британський коледж та повернулася на навчання в Київ.

Ще декілька років тому старша дочка Олі Полякової Маша неодноразово говорила про те, що мріє вступити до елітного британського музичного коледжу. І варто відмітити, що їй це вдалося. Ще до омріяного вступу Марія встигла спробувати себе у ролі фронтмена музичного гурту, декілька разів виступала на сцені і навіть спробувала потрапити на проєкт “Голос країни”, втім безуспішно.

Оля Полякова зізналася, що її дочка Маша більше не студентка елітного британського коледжу

Оля та Маша Полякові
Оля Полякова зізналася, що її дочка Маша більше не студентка елітного британського коледжу

Після початку повномасштабної війни в Україні сім’я була вимушена виїхати за кордон. Звісно, Оля разом зі своїми дочками опинилася у Великобританії, так як її старша спадкоємиця збиралася навчатися саме там. Маша успішно потрапила на курс, але судячи з усього, щось трапилося і дівчина змінила свою думку.

Нещодавно виконавиця заявила, що Маша Полякова буде навчатися в Київській консерваторії, втім не уточнила, чи покинула вона коледж в Англії. Підписники почали цікавитися і звісно артистці довелося відповісти на дане питання. Дійсно, Маша більше не повернеться до Великобританії у якості студентки, адже буде отримувати вищу освіту в Україні.

“Маруся поїхала з Англії, вже не буде там навчатися. Поки що навчається в музичній академії імені Чайковського в Києві, на композиторському відділенні. Готується до чогось дуже крутого, а до чого — скажу вам пізніше”, – прокоментувала виконавиця.

Поки що причина такого рішення замовчується, але як підказує досвід, діти українських знаменитостей зіштовхуються з зовсім іншими викликами за кордоном, адже потрапляють в інше оточення.

Наприклад, свого часу Аліна Гросу навчалася у театральному в москві. Як зізнавалася співачка, її відверто ображали через її походження. Мовляв, студентки-росіянки постійно говорили їй про те, що ніхто не буде з нею носитися як це було в Україні, і її гроші їй не допоможуть. Також неодноразово знецінювалася її кар’єра, яка будувалася з дитинства. Гросу завжди підкреслювала той факт, що їй довелося пройти через справжнє випробування в російській федерації.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?