Софія Ротару рушила до Костянтина Меладзе та тихо проживає своє щастя: у тіні італійських кипарисів

Легенда української естради Софія Ротару довго тримає мовчання, а тому фанати навіть не знають, де знаходиться артистка. Втім, нові технології дають нові можливості!

Є сімейна традиція якої рідні Ротару намагаються дотримуватися навіть попри повномасштабну війну. Пов’язано це здебільшого з віддаленістю членів сімʼї один від одного, адже онучка артистки Соня Євдокименко проживає в Штатах, її рідний брат Анатолій в Європі.

Так, кожного року наприкінці літа уся компанія збирається в улюбленій Італії в проводить там доволі багато часу. Примітно, що попри здавалося б зайнятість вони влаштовують та організовують свій час таким чином, що ці так би мовити канікули проводять разом.

Стало відомо, де перебуває Софія Ротару

Софія Ротару розповіла історію свого єдиного кохання
Стало відомо, де перебуває Софія Ротару

Соня Євдокименко доволі активна в соціальних мережах. Тому про її приїзд в Європу було відомо одразу. Втім, Софія Михайлівна поводиться дуже таємничо і не розкриває змін в особистому житті. На щастя, в Instagram з’явилася функція, яка допомагає дізнатися більше про власника акаунту. Особливо зараз, коли українці намагаються відмовитися від російського контенту, їм дуже допомагає можливість перевірити місцеположення сторінки.

До того ж є інформація, що вона придбала там нерухомість, яку оформила на свого єдиного сина Руслана Євдокименка, вочевидь, щоб згодом уникнути бюрократичних питань та витрат. Про це повідомив Ілля Саґліані.

До речі, Італія обирається зірками все частіше. Наприклад, Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва після початку повномасштабної війни в Україні одразу ж рушили саме туди. І знаходяться там по сей день. Хіба що нещодавно з’явилися новини про те, що пара розлучається. Правда це чи ні, залишається питанням, адже композитор та співачка не підтвердили дану інформацію. Втім, після настільки гучних новин зазвичай стає відомо, що це правда.

Чи спілкуються Софія Ротару та Костянтин Меладзе також невідомо, але як ніяк продюсер свого часу серйозно допоміг легенді естради і написав для неї безліч розкішних пісень. Тим паче, вітчизняні зірки зазвичай обирають схожі райони, а тому часто за кордоном живуть по сусідству.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.