Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим: що не поділили зірки

Між українськими зірками часто точаться сутички. Через особисті конфлікти, у центрі уваги опинились співаки Анастасія Приходько та Потап, а Маша Єфросиніна вирішила пригадати старі образи Горбунову

Приходько і Потап

Особиста неприязнь в стосунках між співачкою Анастасією Приходько та продюсером Потапом присутня вже досить давно. Зірки роками пасують одне одному гострими висловлюваннями. На інтерв’ю у радіоведучого Слави Дьоміна співачка роз’яснила, що ж відбувається між нею та Олексієм Потапенком. Як каже Приходько, репер перешкоджав її появі на телеканалі “1+1”, після того все й почалось.

За словами артистки, Потап казав:

“Давайте тільки без цієї атошниці”

Артистка пригадує, що перетиналась з Потапом на роботі в Криму, а також у Палаці Україна. І тут без сварок не обійшлось. Не могла не згадати й нещодавній “хіт” Потапа, що викликав обурення в Інтернет-користувачів. На інтерв’ю Приходько каже:

“І його пісня “Волонтер” – це просто дно”

За словами співачки, Потап ніби знаходиться поза контекстом усього, що зараз відбувається. В гостях у Дьоміна, Анастасія не втратила нагоди висміяти “заочний” запис продюсера у тероборону. Приходько зізналась, що не може поважати Олексія після усього зробленого ним під час війни.

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим

Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов

Єфросиніна натякнула, що їх спілкування із Горбуновим закінчилось ще у 2021 році. Як каже ведуча:

“Ця людина припинила для мене своє існування”

У свою ж чергу Горбунов в інтерв’ю для Аліни Доротюк заявив, що не хоче коментувати конфлікт, що стався між ними. Як каже шоумен, хотів би щоб Маша сама розповіла цю історію, тоді б люди самі подивились хто правий, а хто ні.

Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим
Приходько не любить Потапа, а Єфросиніна роздмухала конфлікт з Горбуновим

Нещодавній скандал, що стався довкола Юрія Горбунова та його проєкту “СМТ Інгулець”, викликав бурхливу реакцію у соц.мережах. 22 липня Єфросиніна прокоментувала ситуацію у власному профілі Instagram. Телеведуча зізнається, що втомилась від питань про Горбунова. Маша не вбачає за потрібне коментувати кожен подібний скандал, адже за її словами:

“Це для мене, як і для всього нашого суспільства, прямий шлях до тотального психічного захворювання”

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.