38-річна Тіна Кароль чесно відповіла, чим би займалася, якби не кар’єра співачки: “Я звичайна, як ви”

Тіна Кароль розчулила мережу зізнанням про професію, яку обрала би, якби не сценічна кар'єра. Якими думками артистка поділилася зі своїми шанувальниками?

Мільйони українців пам’ятають той шлях, який пройшла Тіна Кароль на шляху до своєї мрії. Зовсім юною вона намагалася підкорити сцену і виглядала досить невпевненою у своїх силах. Але любов до справи, яку вона обрала, змітала усі перепони, які тільки могли виникнути на цьому маршруті. Врешті-решт, Тіна Кароль стала поп-дівою і зберігає цей статус по сей день.

Що може бути прекраснішим, ніж відома зірка, яка визнає свою рівність з слухачами?

Кароль чесно відповіла, чим би займалася, якби не кар’єра співачки

Тіна Кароль
Кароль чесно відповіла, чим би займалася, якби не кар’єра співачки

Так, нещодавно Тіну Кароль спитали, чим би вона займалася, якби не змогла побудувати кар’єру співачки або ж доля склалася інакше і не привела її на сцену.

І виконавиця вразила гідною відповіддю. Вона і раніше заявляла, що інакше бути не могло, адже вона живе завдяки тому, що співає і займається цією справою, яка їй не просто до душі. Вокал вона вважає своїм призванням.

Тіна Кароль
Кароль чесно відповіла, чим би займалася, якби не кар’єра співачки

При цьому артистка зауважила, що виконавець — це така сама професія, як лікар чи робочий, а тому вона нічим не відрізняється від своїх шанувальників, і так само як вони приходять до неї на концерти, так і вона приходить на прийоми до лікарів та користується іншими послугами, які надають українці.

“Мене інколи питали: “Якщо не співати, то що?”. Нічого. Я просто на своєму місці, це моя професія. Це сьогодні так, а завтра я прийду до вас купувати смачненький хліб, або лікуватися, або просто питати поради, або пишатися, вболівати за вас. Завтра ви – мої зірки. Ви – мій орієнтир”, – сказала співачка.

Артистка додала, що вважає себе звичайною людиною і стверджує, що вона не зірка.

“Ми єдині і однакові. Я не зірка. Я звичайна, як ви”, – заявила артистка.

Відповідний відеоролик з’явився нещодавно в соціальній мережі Instagram і вже встиг завіруситися. Безумовно, гіднішої відповіді фанати не могли очікувати.

Нагадуємо, що після 24 лютого Тіна Кароль взяла активну участь у благодійності та дала безліч концертів по всьому світу, зароблені гроші з яких використала для допомоги Україні. Також відомі випадки, коли Кароль надавала адресну допомогу у вигляді придбання будинку, автомобілей, тощо.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.