Квіткова, Добринін, Дантес і Дорофєєва продають, а Остапчук “зажав”: хто не поділив будинок після розлучення

Розлучення відомих пар завжди викликає цікавість та обговорення серед шанувальників. А ще більше користувачі Інтернету люблять рахувати їхні гроші. Зірки розповіли як же вирішили ділити спільне майно

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва оголосили про свій розрив у березні 2022 року. Як виявилося пізніше, зіркова пара прийняла рішення проживати окремо ще у перших числах лютого, але з початком повномасштабної війни їм довелося повернутися у свій розкішний будинок під Києвом і тимчасово проживати там.

У інтерв’ю для Слави Дьоміна, Дантес зізнався, що пропонував Дорофєєвій залишитись жити в їх спільному будинку. На це співачка відповіла, що не потребує таких “героїчних жертв” від ексчоловіка. Вони будували його разом і вирішили, що ділити будуть також справедливо.

Як зірки ділитимуть майно після розлучення: Квіткова, Добринін, Дантес і Дорофєєва
Як зірки ділитимуть майно після розлучення: Квіткова, Добринін, Дантес і Дорофєєва, Остапчук

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Блогер-пліткар Богдан Беспалов розповів, що днями знайшов оголошення про продаж будинку на OLX. Дім дуже нагадував місце, де раніше мешкала блогерка Даша Квіткова разом із ведучим Нікітою Добриніним. Інтернет-користувачі зіставили фото опубліковані на платформі з тими, що раніше показувала пара у себе в блозі. Як виявилось це, дійсно, майно експодружжя.

Даша Квіткова продає їхній з Добриніном маєток за фантастичну суму
Даша Квіткова продає їхній з Добриніном маєток за фантастичну суму

За колишнє сімейне помешкання в селі Гатне на Київщині, яке має загальну площу 150 квадратних метрів, Квіткова планує отримати 320 тисяч доларів. У описі оголошення зазначено, що цей триповерховий будинок повністю укомплектований побутовою технікою та меблями. Також наголошено на якісному дизайнерському ремонті, який виконаний з урахуванням особистих потреб.

Володимир Остапчук і Христина Горняк

Ще одна зіркова пара, що нещодавно розлучилась – телеведучий Володимир Остапчук та блогерка Христина Горняк.

Як зірки ділитимуть майно після розлучення: Квіткова, Добринін, Дантес і Дорофєєва
Як зірки ділитимуть майно після розлучення: Квіткова, Добринін, Дантес і Дорофєєва, Остапчук

Остапчук не гаяв часу після розриву та вже вступив у нові стосунки з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською. Володимир із молодою обраницею вже активно облаштовує оселю, що вважається спільно набутим майном з попереднього шлюбу. За словами Горняк, будином із Остапчуком вони не ділили. Христина пише, що дізналась новину зі ЗМІ. Блогерка вирішила прокоментувати це несподіване відкриття жартом. Горняк пише:

“Ну ок, будемо жити всі разом”

Схожі статті

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 28-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.