Світлана Тарабарова вперше висловилася про Потапа та глибоку образу на нього: “Мені боляче”

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше висловилася про Потапа у контексті війни. Що думає виконавиця дізнайтеся в нашій статті.

На початку повномасштабної війни в Україні Потапу добряче дісталося за його поведінку. Поки одні музиканти рушали на передову, щоб захищати свою країну та все, що вони люблять, Олексій затримався в Європі і очевидно не поспішав повертатися.

В певний момент критика була настільки яскравою та регулярною, що Олексій вирішив виправдатися і заявив, що знаходиться в територіальній обороні. Мережа підняла продюсер у на сміх, адже він не приховував, що перебуває в Іспанії. Тож поставало логічне питання: як він збирається боронити країну, якщо захищає її суто на папері. Потап так і не зміг відповісти на ці запитання а ситуація вийшла здебільшого комічною, ніж скандальною.

Світлана Тарабарова вперше висловилася про Потапа

Після третіх пологів Світлана Тарабарова розповіла, як назвала новонароджену дочку
Світлана Тарабарова вперше висловилася про Потапа

І поки одні відверто сміялися, інші відчули певну образу на артиста, адже ті, хто дійсно опинився на передовій — це чийсь чоловік, брат, друг. Нещодавно Світлана Тарабарова вперше висловилася про казус, в який потрапив Олексій і зізналася, які почуття у зв’язку з цим має у програмі “Точка опори”.

“Він [Віталій Козловський] як справжній чоловік — отримав повістку і не “спітляв”, як кажуть, не почав розповідати, що вступає до “іспанської тероборони” [Потап]. Треба тримати руку на пульсі та бути на одній хвилі з людьми. Олексій сто відсотків втратив цю руку на пульсі, бо написати таке про українських дівчат це дуже образливо! Я не у формі, але відчула, як мені неприємно та боляче. Але наскільки я знаю, Олексій вибачився. Ми маємо стати такими людьми, що коли хтось багато робить, а ще й знаходить у собі сили вибачитись — це круто, він подає приклад: накосячив — будь ласка, вибачайся”

Примітно, що згодом Потапенко таки повернувся. Продюсер навіть зміг виправдатися. Мовляв, не приїжджав раніше через стан здоров’я. Зірка перехворів на коронавірус, а пізніше боровся з ускладненнями: паралічем лицьового нерву. З даним питанням йому довелося провозитися декілька місяців.

Але повернення його було недовгим. Незабаром Олексій знову опинився в Європі і остаточно почав працювати в Україні лише влітку 2023-го після низки скандалів та декількох хвиль хейту.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?