Олег Винник не повернеться в Україну: продюсер розповів про нове життя повелителя вовчиць і його бізнес

Шанувальники відомого українського виконавця Олега Винника досі вірять у те, що він повернеться з-за кордону і знову буде тішити їх своєю музикою.

Успіх Олега Винника називають ледь ненайстрімкішим в українському шоу-бізнесі. Ледве він опинився на великій сцені, одразу ж завоював народну любов. Цьому феномену дивувалися навіть зірки з величезним стажем, і все ж таки віддавали належне таланту артиста.

Хто зна, можливо якби Олег Винник витратив більше часу на піар та просування, то не покинув би все настільки легко? Так, після початку повномасштабної війни в Україні артист знаходиться за кордоном і на Батьківщину не повертався.

Український продюсер розповів, чому Олег Винник не повернеться в Україну

Винник заявив, що він досі є головною темою в Україні
Олег Винник не повернеться в Україну

За офіційною версією, Олег проходить лікування, але діагноз ні він, ні його команда досі не назвали. Багато інформації про нього вийшло назовні. Наприклад, Винник підтвердив, що одружений зі своєю вокалісткою та має з нею сина.

За час війни йому вдалося посваритися зі своїм найближчим другом та продюсером і розірвати з ним контракт. Ситуація з правами на виконання пісень залишається невизначеною, хоча Олег заявив, що не буде його полишений.

І ось нещодавно один з українських продюсерів поділився думкою, що насправді артист не збирається повертатися, заробив достатньо грошей і може розпочати невеличкий бізнес в Європі. Тим паче, його ніша незабаром вже буде зайнята.

“Він виявився мудрішим за Потапа, і просто мовчав і чогось чекав. Його складно в чомусь звинуватити. Він просто виявився якимось нейтральним мовчуном. Я думаю, що Винник вже і не повернеться в Україну. Він достатньо заробив для того, щоб жити в Європі. Він може там відкрити якийсь невеликий бізнес і там залишитися жити. На його місце вже є кілька претендентів, які займуть цю нішу”

Примітно, що Олег Винник також потрапляв у політичні скандали. Наприклад, декілька років тому він взяв участь у зйомках соціального ролику російській федерації, в якому йшлося про Крим. Згодом йому довелося вибачатися перед українцями та пояснювати, що сталося насправді. За словами виконавця, його обманули та не розповіли, який сенс насправді несе відео.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.