“Без тебе не можу спати”. Роман Олі Цибульської і Дзідзьо вийшов назовні: що насправді ховають “колеги”

Стрімке зближення Олі Цибульської і Дзідзьо призвело до вельми очікуваного результату: знаменитостей почали підозрювати у романі і не без причин!

Певного рівня у популярності зіркам часом вдається досягти саме завдяки дуетам. Тандем Ольги Цибульської та Дзідзьо виявився настільки вдалим, і доволі неочікувано, що артисти вирішили записати ще декілька композицій.

З ними вони виступали на найрізноманітніших концертах, заходах та преміях. Дійшло до того, що партнери навіть поцілувалися в губи на очах у багатотисячної публіки. Але вже тоді в мережі ходили чутки про роман між артистами.

Оля Цибульська вирішила поставити крапку в історії батьківства Дзідзьо
Роман Олі Цибульської та Дзідзьо: що між зірками було насправді

Тривалий час вони його не спростовували, вочевидь використовуючи ситуацію, як піар. Але в певний момент все зайшло занадто далеко. Текст романтичної пісні “Цьом” був прийнятий занадто буквально глядачами і вже незабаром Михайлу почали приписувати батьківство над сином Ольги Нестором, ім’я батька якого не було відомо тривалий час.

Роман Олі Цибульської та Дзідзьо

Роками пізніше дружина Михайла дасть ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше зізнається, що їй було невимовно образливо через поведінку Цибульської, яка підігрувала пліткам та мовчки спостерігала за тим, як їй навʼязують стосунки з Михайлом.

В свою чергу Ольга на ці слова відреагувала вкрай бурхливо, зачепивши Славію за найболючіше: творчу кар’єру, яку їй роками не вдавалося побудувати. Сама ж артистка заперечувала зв’язок Дзідзьо та свого сина Нестора, а також неодноразово підкреслювала, що вони навмисне стали кумами. Мовляв, щоб в них побачили рідних людей, а не коханців. Втім, це зіграло не на руку, а навпаки.

Лише нещодавно Ольга показала своїм фанатам, як виглядає її чоловік. Виявляється увесь цей час вона була заміжнею, а її обранець є депутатом.

При цьому артистка підкреслила, що більше подібних знімків не буде. Мовляв, після початку повномасштабної війни в Україні вони засвітилися у багатьох місцях і після цього приховувати особистість чоловіка було-б просто не раціонально. Але він продовжує дотримуватися непублічного образу життя.

Оля Цибульська після чуток про роман з Дзідзьо переселилася в картонну коробку
Роман Олі Цибульської та Дзідзьо: що між зірками було насправді

Михайло Хома же тим часом розлучився зі своєю дружиною і зараз знаходиться у статусі холостяка. Як зізнавалася Ярослава, дует з Ольгою хоча і не зруйнував її шлюб, але вплинув на події.

Схожі статті

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.