Катя Полтавська повідомила про поповнення в їхній з Володимиром Остапчуком сім’ї: тепер їх у ведучого троє

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук та його дружина Катя Полтавська вже повертаються зі своєї подорожі до Канади, і везуть з собою дещо цікаве.

Хоча особистість Володимира Остапчука викликає багато обговорень і дискусій, але в одній темі думки глядачів збігаються точно: його третя дружина Катя Полтавська — ідеально для нього пара. Найперше, що кидається в очі – це її бездоганне почуття гумору. Вона жартує постійно та всюди, якими були обставини та її настрій.

Катя Полтавська повідомила про поповнення

Катя Полтавська публічно натякнула на майбутнє поповнення в сім'ї
Катя Полтавська повідомила про поповнення

Коли ж у Катерини стаються перерви у веденні сторінки, то підписники наполегливо повідомляють їй про те, як сумують без її приколів.

На щастя, за останній тиждень контенту було предостатньо, адже Володимир Остапчук разом зі своєю дружиною відвідали Канаду, де зараз проживають його діти та колишня благовірна Олена. Полтавська потішила своїх фанатів неймовірними краєвидами, а на шляху назад мало предостатньо часу, щоб згенерувати декілька ідей для публікацій.

Катя Полтавська повідомила про поповнення

Так, нещодавно журналістка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що в їхній сім’ї сталося поповнення. З новими членами родини знайомство відбулося одразу. Мова йде про іграшки, яким блогерка навіть роздала імена. До подружжя приєдналися Антон, Семен та Петро.

Нагадуємо, що у зв’язку з нещодавньою поїздкою до Канади Володимир Остапчук потрапив у черговий гучний скандал. Так, глядачі та деякі колеги телеведучого висловили своє обурення тим, що під час війни він користується якимось послабленнями в обмеженнях і на відміну від своїх співвітчизників вільно пересувається світом, прикриваючись благодійними концертами.

Влітку Володимир здійснив декілька подорожей за кордон, втім, вони відбувалися у межах Європи. Наприклад, Остапчук виїжджав для того, щоб попрацювати ведучим на весіллі. Судячи з усього, поїздка за океан стала останньою краплею для публіки. Зірку відверто почали звинувачувати у тому, що він ставить свої заробітки вище етичності, солідарності та інших питань, які зараз в країні є гостросоціальними.

Схожі статті

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?