Андрій Данилко потрапив у скандал через обійми з відомим чоловіком: за кордоном дозволив собі більше

Всесвітньовідомий український виконавець Андрій Данилко потрапив у гучний скандал через обійми з скандальним шоуменом з російської федерації.

З початку повномасштабної війни в Україні Андрій Данилко був досить активним в інформаційному просторі. Чоловік одразу дав велике інтерв’ю, в якому розповів про найперші дні повномасштабного вторгнення, свою позицію з медичною маскою та небажання покидати квартиру біля Хрещатику. Але вже через декілька місяців співак рушив у великий концертний тур разом зі своєю командою, метою якого став збір коштів на благодійність.

Розпочалася ця велика подорож з країн Прибалтики, де Сердючку прийняли дуже тепло, і продовжувалася в Європі, на Ближньому Сході та США.

Андрій Данилко потрапив у скандал

Поїздка до Штатів мала відбутися всередині весни. Однак, Андрій спочатку захворів, через що не зміг виступити перед глядачами, а пізніше виникли проблеми з документами у деяких членів команди. Врешті-решт, Андрій Данилко та увесь колектив опинилися за океаном у вересні. І вперше за увесь час зірка потрапив у гучний скандал через обійми з росіянином.

Андрій Данилко потрапив у скандал

Камеру наробив кадр артиста з Рустамом Солнцевим, який прийшов не концерт в Штатах у рамках туру Вєрки Сердючки “Ukraine Will Win”.

Увагу на фото зі скандальним шоуменом звернув Олексій Голобуцький. Відповідно публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Facebook:

“Фу, Данилко, для чого тобі це? А нам це за що? У США більше нема з ким зустрічатися для запису видосиків? В Америці ж є адекватні українські медіа” та адекватні українські блогери. Чому не зустрічатися з ними?”

Пізніше представники Вєрки Сердючки дали коментар, в якому пояснили, що Рустам Солнцев зайшов до гримерки зірки після концерту, де і було зроблене фото.

Однак, найвірніші фанати Андрія Данилка знають, що в нього залишилася велика кількість друзів в російській федерації, з якими він колись був у фантастичних відносинах. Про його реалії спілкування з ними зараз Андрій не говорить, хоча з тією ж Аллою Пугачовою знаходиться у теплих стосунках.

Що ж стосується Солнцева, то пізніше з’явилася інформація про його антивоєнну позицію.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.