Померла мама Кузьми Скрябіна: душа 76-річної Ольги Михайлівни возз’єдналася з сином

Стало відомо, що матір легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна Ольга Михайлівна померла у віці 76 років. Усі деталі сумної події.

Ольга Михайлівна ніколи не вірила у те, що смерть її сина була випадковою. Жінка завжди говорила про те, що у її спадкоємця було повно ворогів і вона до трагедії відчувала, що може статися лихо. Тим паче, щоб прициденти ставалися.

Своє останнє інтерв’ю вона дала Олексію Суханову рік тому. Вже тоді розпочалася війна, але Ольга Михайлівна з трепетом та ніжністю говорила про свого покійного сина, згадуючи яким він був у дитинстві і яким виріс. Усе своє життя вона присвятила українськиму мистецтву та материнству, і плід цієї роботи виявився безцінним.

Андрій виховувався у дуже патріотичній родині, а мама виховала його гідним українцям та гордістю нації.

Померла матір Кузьми Скрябіна

Як виглядає і чим займається єдина дочка Кузьми
Померла матір Кузьми Скрябіна

Зовні Ольга Михайлівна здавалося достатньо міцним горішком. Попри пережите, вона знаходила в собі сили посміхатися та вдивлятися у світле майбутнє. Втім, не пройшло і 10 років, як вона рушила з Андрієм. 23 вересня стало відомо, що жінка пішла з життя.

Про це у суботу повідомили на офіційній сторінці благодійного фонду Кузьми Скрябіна.

“Сьогодні пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна! Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати”, – йдеться у повідомленні на акаунті фонду.

На даний момент причини та обставини смерті невідомі. Однак, навколо Ольги Михайлівни було достатньо людей, яких об’єднувала любов до української культури, музики та безпосередньо творчості Андрія Кузьменка. Імовірніше за все, незабаром представники родини повідомлять про місце та час похорону.

Онучка Ольги Михайлівни Барбара поки що не відреагувала на новину публічно.

Для шанувальників це величезна втрата, адже пані Ольга була тією людиною, яка зв’язувала їх з вже покійним Кузьмою. Завдяки їй його відсутність відчувалася не так гостро.

Схожі статті

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?