Досі не впорався з втратою: зірка “Маски-шоу” Борис Барський зі сльозами на очах розповів, про смерть сина

Борис Барський пригадав про трагічну подію зі свого життя. Актор поділився, як справляється зі смертю свого сина та що допомагає йому пережити трагедію.

Втрата дитини – це одна з найважчих і найпечальніших подій, з якими може стикнутися батьки чи родина. Це надзвичайно складна ситуація, і багато людей шукають підтримку в спеціалізованих групах і організаціях, які допомагають батькам і родинам, які стикаються з втратою дитини. Головне – це знаходити шляхи подолання горя, які відповідають вашим потребам і можливостям. Актор Борис Барський поділився переживаннями про смерть сина. Розповів про свої почуття артист на проєкті “Говорить Суханов”.

Зірка "Маски-шоу" Борис Барський розповів, про смерть сина
Зірка “Маски-шоу” Борис Барський розповів, про смерть сина

Борис повідомив, що його син помер у 2010 році. Юнаку було всього лише 25 років. Він залишив життя через хворобу, що розвинулася через серцевий напад. Хлопець боровся за життя, але хвороба виявилася сильнішою.

Український актор Барський досі не може оговтатися від втрати. Незважаючи на час, що пройшов з дати трагедії, артист зі сльозами згадує сина. Борис переконаний, таку втрату час не зможе вилікувати. За словами актора, почуття втрати залишається назавжди, з ним доведеться жити.

“Я дуже добре розумію матерів тих хлопців, які захищають Україну, які гинуть, які повертаються інвалідами, у яких в голові все змінюється. Це не переживеш, з цим доводиться жити” – поділився Борис Барський.

Зірка "Маски-шоу" Борис Барський розповів, про смерть сина
Зірка “Маски-шоу” Борис Барський розповів, про смерть сина

Нагадаємо, Борис Барський відомий завдяки своїй акторській кар’єрі. Популярність артисту принесла програма “Маски-шоу”. Зараз чоловік працює у театрі.

Чоловік у шлюбі з 1980 року. Його дружина народила двох дітей. Первенцем стала дочка – Настя, яка народилася у 1982 році. Другою дитиною актора став син – Костя, яких помер від важкої хвороби.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.