Налчаджиоглу отримав шанс повернути Ані Лорак, але обрав молоду дівчину з народу: зірка знову програла

Здавалося, ніщо не може повернути Ані Лорак до колишнього чоловіка Мурата, який роками її зраджував і навіть був спійманий на гарячому випадковими людьми.

Піарники знали свою справу, коли представляли нового чоловіка Ані Лорак публіці. Вперше його побачили у кліпі артистки, буквально у сцені, яка продовжувалося лише декілька секунд. Він був показаний змазано, якби підкреслюючи його таємничість.

Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Втім, дуже скоро журналісти змогли підібратися до чоловіка поближче, активно брали в нього інтерв’ю та спілкувалися з ним на найрізноманітніші теми. А вже через 10 років пара офіційно розлучилася.

У цих стосунках з’явилася дівчинка Софія, яка залишилася жити з матір’ю. Офіційна причина розставання — численні зради, до яких вдавався турецький бізнесмен. Лорак зізнавалася, що чоловік не міг зберегти їй вірність навіть під час вагітності.

Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Для обидвох розставання було неймовірно важким. Співачка закривалася у своїй кімнаті та годинами могла лежати під ковдрою. Мурат відмовлявся від будь-яких коментарів і лише 3 роки тому дав ексклюзивний коментар, в якому зізнався, що усвідомив свою помилку і в житті більше не вчинить з жодною жінкою так, як він вчинив. Примітно, що у той період він розстався зі своєю дівчиною Лілією та засвітився під час обіймів з колишньою дружиною.

Мурат та Ані Лорак з донькою
Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Це був не дружній жест, а справжній танець закоханих. Мурат обхопив колишню дружину руками, багато хвилин не відпускав її, поклав своє підборіддя їй на плече. Пізніше пару побачили на яхті: разом вони відпочивали. Тоді ж заговорили про воз’єднання екс-подружжя.

Підлила олії у вогонь і сама Лорак, заявивши, що часу, який Мурат був змушений провести без неї було достатньо. Мовляв, ізоляція стала так би мовити покаранням, яке має змусити його цінувати її. І раптом стає відомо, що Мурат не тільки зійшовся з іншою, але і зробив їй пропозицію в Туреччині. Ані Лорак же зі швидкістю світла відійшла на другий план і більше пара не світилася разом.

Історія стосунків Налчаджиоглу з Ані Лорак та візажисткою Лілією

Весілля Мурат зіграв влітку 2023-го. В нього з’явилася маленька падчерка, а дочка Софія стала приїжджати до нього набагато частіше. Тим часом колишня дружина намагається знову таки владнати своє особисте життя, але вже з іспанським тренером. Втім, шанувальники не вірять, що з цього вийде щось добре.

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.