50-річна Руслана Лижичко нарешті повідомила про поповнення: ось чому поїхала з України до Туреччини (ФОТО)

Відома українська співачка та перша артистка, що принесла перемогу Україні в пісенному конкурсі "Євробачення", Руслана Лижичко, поділилася з якою метою поїхала до Туреччини.

Ця видатна зірка шоубізнесу неодноразово відвідувала різні країни світу, задля проведення шоу. Руслана активно долучається до роботи зі світовою громадськістю та робить акцент на проблемі війни в Україні. Зароблені кошти з концертів Лижичко залучає на підтримку українських військових та громадянан, які постраждали від російської агресії.

Днями артистка відвідала Туреччину, там вона представила аудиторії своє нове музичне відео. Про це Лижичко повідомила на своїй сторінці в Instagram, поділившись чарівними кадрами з виступу. Співачка залишає опис під фото:

“Чекаємо на Лірницю, що сповістить про невідворотність Перемоги Світла над темрявою”

Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини
Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини

Прем’єра була символічною, адже саме з Туреччини вона привезла Україні першу перемогу в “Євробаченні” у 2004 році, що проходило у місті Стамбул. Руслана з нетерпінням чекає можливості поділитись посиланням на новий відеокліп “Лірниця” зі своїми шанувальниками.

“Як тільки відео буде доступне для перегляду онлайн, одразу розмістимо посилання на нього.”,- повідомляє співачка

За словами Руслани Лижичко, при створенні нової пісні використовувалися етнічні вокальні мотиви, які вона зібрала під час своїх експедицій у 2001 році, а також з колекції відомого мольфара Михайла Нечая.

Артистка підкреслила, що процес створення музики в умовах війни виявився надзвичайно складним. Він вимагає особливої сили духу та відданості справі.

Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини
Руслана Лижичко показала, чому поїхала з України до Туреччини

Крім того, Лижичко зауважила, що українці загубили свій ритм. Її слова відображають прагнення не лише створювати музику, але й підтримувати співвітчизників та нагадувати про важливість єдності та культурної спадщини України навіть у найважчі часи:

“Ми не знаємо свої ритми. До нас дійшли тільки мелодії. Тому дослідити і вивчити, що таке справжній істинний український автентичний ритм, можна було тільки ретельно досліджуючи і шукаючи з різних джерел саме по відчуттю, по біту серця”

Схожі статті

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?