Катерина Осадча розсекретила справжню причину свого розлучення: “Пішов чоловік, мені стало легше”

До весілля з Юрієм Горбуновим Катя Осадча мала досвід сімейного життя. Колись телеведуча намагалася побудувати сім'ю з народним депутатом України.

Шлюб з Юрієм Горбуновим Катя Осадча влаштувала, будучи популярною телеведучою. Втім, на іншому етапі життя, коли телевізійні камери були лише у планах майбутньої зірки, вона намагалася досягти сімейного щастя у шлюбі з депутатом Олегом Поліщуком. Обранець був набагато старшим за Катерину, але дівчина мала певні надії на цей союз.

Катя Осадча розсекретила причину розлучення з колишнім чоловіком

Катя Осадча показала дорослого сина Іллю не від Горбунова
Катя Осадча розсекретила причину розлучення з колишнім чоловіком

Однак, її сподівання не виправдалися. Осадча швидко завагітніла та народила первістка. Поки молода мама сиділа вдома з малюком, її чоловік постійно був на роботі та в роз’їздах. Розлука та велика різниця у віці зіграли велику роль у цій історії: пара не витримала випробувань та прийняла рішення розлучитися.

“Може, якби наш шлюб тривав двадцять років, я би страждала, що залишилася одна після довгого спільного життя. А так як ми прожили з чоловіком всього три роки, після розлучення я не відчувала особливої туги. Мене дуже підтримували батьки. Якщо чесно, коли пішов чоловік, мені стало легше”, – якось зізналася зірка.

Наскільки відомо пресі, вони зробили це доволі мирно та тихо. Маленький Ілля залишився жити з матір’ю. Поки Катя намагалася влаштувати свою кар’єру, їй у питаннях виховання та догляду допомагала новоспечена бабуся.

Ба більше, пізніше Катерина неодноразово говорила, що втратила віру у шлюб. Мовляв, не баче в цьому жодного сенсу і вийде заміж повторно лише у випадку, якщо знову народить дитину. Своїй позиції вона не зрадила, адже побралася з Юрієм Горбуновим на останніх термінах вагітності.

З Олегом Поліщуком вона донині підтримує прекрасні стосунки. Її чоловік добре знайомий з екс-депутатом, регулярно бачиться з ним на днях народженнях своєї тещі. З сином Олега Юрій Горбунов також ладнає, адже після розпису члени сім’ї поселилися в одному будинку. Хіба що останні 2 роки Ілля проживає в Сполучених Штатах Америки у зв’язку з отриманням вищої освіти.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.