Він їй сумку, а вона йому айфон: успішний успіх Каті Полтавської у шлюбі з Володимиром Остапчуком

Третя дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська зазнала неабияких змін не тільки в особистому житті, а й в професійному, адже її популярність лише зростає.

Так, Катерина Полтавська до стосунків з медійним чоловіком Володимиром Остапчуком була незнайомою публіці особистістю, ніколи не вела медійного життя, не займалася активністю в соціальних мережах, оскільки не любила оприлюднювати розмовних розповідей та відео.

Катерина Полтавська
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

23-річна молода журналістка 27 вересня романтично привітала коханого Остапчука з його 39-річчям, не чекаючи ранку. Дружина зняла номер в готелі, опівночі принесла торт та досить дорогий презент, новий айфон. Ведучий був здивований таким подарунком, адже зазвичай даного роду подарунків спостерігали жінки від чоловіків, утім, Катерина Полтавська показує, що може “зламати” систему та не жити стереотипами.

Успішний успіх Каті Полтавської у шлюбі з Володимиром Остапчуком

На питання від підписників, що Володимир Остапчук подарував їй на її власний день народження, дівчина нагадала користувачам, що отримала від коханого сумку.

Життя доволі амбіційної, але впевненої в собі журналістки докорінно змінилося в кращий бік. І хоча тепер до неї прикута особлива увага від представників ЗМІ, Катерина отримала значно більше, аніж впізнаваність та новий вид діяльності – вона отримала коханого чоловіка, який став для неї першим в серйозних стосунках, постійно допомагає в побутових справах та підтримує.

В честь дня народження Катерина Полтавська публічно подякувала коханому Володимиру Остапчуку за турботу, квіти, за те, що постійно поруч й не обійшлося без зізнань у щирому коханні.

Привітання Катерини Полтавської коханому Остапчуку
Привітання Катерини Полтавської коханому Остапчуку

Нагадаємо, що Володимир Остапчук у 2022 році розлучився з другою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк та згодом розпочав нові стосунки з молодшою за нього на 16 років, журналісткою Катериною Полтавською, з якою, подейкують, вже встиг одружитися.

Схожі статті

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.