Гросу натякнула на початок нових стосунків: колишнього Полянського і знати не хоче – “Таке собі досьє”

Відома українська співачка Аліна Гросу в мережі натякнула на початок нових стосунків, а за колишнього коханого, актора російського походження Романа Полянського, схоже, що і чути не хоче.

Після початку повномасштабного вторгнення українська артистка Аліна Гросу пережила чимало життєвих потрясінь. Стрес на тлі війни, хвороба, операція та драма в коханні, яку знаменитість не наважувалася навіть відверто прокоментувати.

Відкрити усю правду Аліна Гросу змогла лишень тоді, коли відповіла на питання від одного з користувачів соціальної мережі Instagram, в якому йшлося, де зник з поля зору її коханий, росіянин Роман Полянський. Зірка втомилася отримувати подібного роду питань, адже їх було більше ніж достатньо, а тому відверто зізналася, що не має ні хлопця, ні коханця.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Утім, нещодавно Аліна Гросу змогла ще з більшою силою заінтригувати своїх фанів та натякнути, що нарешті в її житті з’явився новий чоловік. Так, під одним з нових дописів зірки, підписник запитав, чи є у неї хлопець, на що підписниця відповіла, що співачка, можливо, ще спілкується з росіянином Романом Полянським.

Найцікавішою стала відповідь на цей коментар самої Гросу. 28-річна дівчина зазначила, що не планує поки показувати своє особисте життя на вселюдний огляд, чим підтвердила, що в її житті таки з’явився новий чоловік. Але і це ще не все, адже, схоже, що артистка про колишнього Полянського і знати не хоче, оскільки саме цей коментар викликав у неї таку бурхливу реакцію:

“Таке собі досьє. Тільки з чого ви взяли, що я зараз самотня? Я поки що не планую показувати своє особисте життя тут”.

Гросу натякнула на початок нових стосунків

Нагадаємо, що нещодавно Аліна Гросу представила себе в оновленому іміджі. Співачка перефарбувала волосся з білявого на рудий, і більшість прихильників підтримали зірку та засипали улюбленицю компліментами.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.