Вчитель – це покликання: українська балерина Катерина Кухар привітала колег-вчителів з професійним святом

Катерина Кухар відома балерина та сувора суддя проєкт "Танці з зірками" привітала колег з професійним святом. Які слова підібрала танцівниця?

День вчителя – це свято, присвячене вчителям і педагогам, яке відзначається у багатьох країнах світу. В Україні у 2023 році це свято припало на 1 жовтня. Свято є важливим для визнання і вдячності вчителям за їхню працю та вплив на освіту та розвиток молодого покоління. Воно нагадує про важливу роль вчителів у суспільстві і їхній важливий внесок.

Прима-балерина Катерина Кухар приєдналася до привітань, адже й сама є вчителем. Жінка викладає балет. До Дня вчителя танцівниця приготувала зворушливі слова, якими поділилась на своїй сторінці в Instagram.

“Одна із найважливіших та одночасно найважчих професій сьогодення. Закохати учня у свій предмет та пояснити йому, як використовувати отриманні знання – справжнє мистецтво” – пише Кухар.

Катерина Кухар привітала вчителів з професійним святом
Катерина Кухар привітала вчителів з професійним святом

У дописі Катерина пригадала свою матір. Мама жінки викладала в школі. Саме вона прищепила доньці любов до навчання та повагу до вчителів. Ставши дорослою балерина переконалась на власному досвіді, як складно та важливо бути вчителем.

“Із самого дитинства я бачила приклад своєї мами, яка кожного дня самовіддано та завзято працювала у школі. Вона завжди намагалась знайти підхід до кожного учня, вкладала у них душу, хвилювалась за них та вигадувала щось цікавеньке, щоб будь-який урок був особливим та запамʼятався” –  зазначила Катерина.

Катерина Кухар привітала вчителів з професійним святом
Катерина Кухар привітала вчителів з професійним святом

На думку Катерини, за успіхом кожної людини стоять вчителі. Педагоги, що передали свої знання наступному поколінню, що допомогли своїм учням досягти здобутків у власній кар’єрі та стати гідними громадянами нашої країни.

“Я мрію, щоб з кожним роком ця професія була більш поважною, жаданою та високооплачуваною. A кожному працівнику освіти хочу побажати, щоб його поважали, цінували, не забували та розуміли його цінний внесок у розвиток майбутнього нашої країни.” – побажала працівникам освіти балерина.

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.