Ольга Фреймут публічно поскандалила через дочку Злату та образила українку у всіх на очах: “Ви – потвора”

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, як і будь-яка матір дуже старанно намагається захистити своїх любих дітей від тягот життя. Втім, це не завжди виходить найкращим чином.

Ольга Фреймут вже неодноразово стикалася з тим, що її старша дочка Злата імпонує далеко не всім представникам аудиторії. Дівчинка постійно наштовхується на критику її поведінки та зовнішності, а також стилю в одязі. Дійшло навіть до того, що співробітниця телеканалу “1 + 1” наважилася залишити Ользі у повідомленнях доволі образливий коментар стосовно її дочки у відповідь на заяву про лекції з етикету.

У своїх коментарях, які стосувалися Злати Мітчелл Ольга Фреймут зізнавалася, що далеко не в усьому розуміє свою дочку, але намагається знайти компроміс та золоту середину, адже розуміє різницю у менталітетах, віці, а також усвідомлює необхідність свободи вибору та можливості виражати себе. Тоді ж Ольга також зізналася, що спостерігає за тим, як далеко не всі українці готові приймати чужу індивідуальність і часто через це критикують її дочку.

Ольга Фреймут публічно захистила дочку і принизила хейтера

Фреймут із найстаршою донькою
Ольга Фреймут публічно захистила дочку і принизила хейтера

Нещодавно старша спадкоємиця телеведучої оприлюднила новий знімок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Для кадру красуня надула губки, що вочевидь сподобалося далеко не всім підписникам.

Українка залишила доволі неприємний коментар під фотографією з відвертим хейтом. Втім, на цей раз Ольга Фреймут не втрималася і відповіла, що авторка даного коментаря – потвора.

Ольга Фреймут публічно захистила дочку і принизила хейтера. Скріншот особистої сторінки Злати

Примітно, що Ольга Фреймут доволі рідко виходить в себе. Зазвичай вона вміє зберігати обличчя навіть у найагресивніших і найемоційніших ситуаціях. Особливо часто з нею це ставалося під час зйомок шоу “Ревізор”.

Втім, тема дітей, вочевидь, виводить з себе Ольгу Фреймут набагато швидше, а тому зірка вирішила дозволити собі трохи грубості і поставити хейтера на місце.

Варто відзначити, що подібних випадків у блогах було доволі нечасто, але, наприклад, матір Лесі Нікітюк раніше також доволі емоційно реагувала на критику її дочки і відповідала хейтерам під її публікаціями.

Схожі статті

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.

Старша дочка Олі Полякової вперше розповіла про свого коханого: “Це мій вибір”

Старша дочка Олі Полякової Маша вперше розповіла про свого коханого, з яким зустрічається майже рік. Невже на носі зіркове весілля? Деталі в матеріалі.

“Вона сказала так”: 27-річний Melovin натякнув на можливе одруження – хто ця щасливиця

Melovin неодноразово згадував свій невдалий досвід у стосунках, але в той же час мало що розповідав про особисте життя - співак натякнув на своє одруження та показав, кому освідчився.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?

Ведучий шоу “Холостяк” Григорій Решетнік розповів, як воно, коли виповнюється 41 рік

Телеведучий реаліті-шоу "Холостяк" Григорій Решетнік розповів, що насправді відчуває після того, як йому виповнився 41 рік. А ще зізнався, що думає з приводу свого віку та чого б йому хотілося ще.