Діва Монро показала реальний вигляд Насті Каменських: вагітний живіт у дружини Потапа аж “випирає” (ФОТО)

Невгамовна Монро зняла та опублікувала в Мережу виступ Насті Каменських на премії "Музвар 2023". Глядачів шокував зовнішній вигляд української поп-діви, коментарі переповнені негативними відгуками.

Нещодавно, 26 вересня у Жовтневому палаці відбулась церемонія нагородження українських музичних виконавців – MUZVAR AWARDS 2023. Запрошеними гостями були усі причетні до українського шоубізу.

Відомі телеведучі, шоумени, виконавці, автори пісень, продюсери та інші зірки красувались на зеленій доріжці перед камерами у брендових нарядах.

Не обійшлось і без Насті Каменських, що вразила шанувальників фасоном сукні. Артистка відвідала дійство не зі своїм чоловіком Потапом, а у супроводі співачки Катерини Гуменюк, з якою нещодавно випустила новий спільний трек під назвою “Сяйво”.

Монро показала реальний вигляд Насті Каменських
Монро показала реальний вигляд Насті Каменських

Артистки разом позували для фото. Каменських у чорному платті з жакетом, тоді як колишня Ассоль обрала білий костюм із золотими кільцями.

Дійство продовжилось у концертному залі, тут відбулось музичне шоу, в якому брали участь найяскравіші українські селебриті. Серед запрошених гостей, в залі була й блогерка, а в минулому травесті-діва, Невгамовна Монро. Артистка ділилась враженнями зі своєю аудиторією у телеграм-каналі. Декілька виступів Монро зняла на відео та опублікувала у своїй телеграм-спільноті.

Дует Каменських з Гуменюк не став виключенням.

“Мерая і Уітні”, – підписала відео блогерка та порівняла жінок з відомими співачками світового масштабу.

Монро показала реальний вигляд Насті Каменських
Монро показала реальний вигляд Насті Каменських

Підписники одразу ж відреагували на зовнішній вигляд Каменських:

“Після цього відео НК звільнила своїх стилістів”

“Настя погладшала”

“Я трохи випала з життя. Настя була меншою”

Попри негатив, знайшлись і ті, хто підтримали зірку:

“Давайте своє відношення до артиста не висловлювати через бодішеймінг… Яка в неї фігура, не сприяє на те яка вона людина чи співачка!!!”

Цей вихід Насті Каменських знову викликав хвилю зацікавлення до своєї ваги, а стигма вагітної, продовжує переслідувати артистку вже більше десяти років музичної кар’єри.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.