Наречена — Мартиновська, а співатиме для гостей Тіна Кароль: Ярославський вразив зізнанням про весілля

Володимир Ярославський знову неабияк заінтригував мережу стосунками з Ольгою Мартиновською. На цей раз мова зайшла про весілля відомої кулінарки.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська – одна з найітнригуючих пар українського шоу-бізнесу. Вони разом роблять абсолютно все: працюють, відпочивають, подорожують. Але любовний звʼязок не підтверджують. За словами обидвох, в них міцна дружба. Та чи дійсно це так?

Володимир Ярославський розповів про плани на весілля Мартиновської

Ярославський і Мартиновська показали дітей
Володимир Ярославський розповів про плани на весілля Ольги Мартиновської

У новому сезоні на глядачів чекала нова порція доволі цікавих сцен з Ольгою і Володимиром. Так, зірки знову були не проти пофліртувати, походити за руку, обмінятися багатозначними поглядами. Та в цей раз дійшло до розмов про весілля.

Під час конкурсу з подкастом Володимир Ярославський заявив, що Тіна Кароль обіцяла виступити на весіллі Ольги Мартиновської. Втім, мова за нареченого кулінарки не зайшла. Кулінари знову залишили багато запитань і жодної відповіді.

Нагадуємо, що Володимира Ярославського неодноразово підозрювали у нетрадиційній орієнтації. Чоловіку приписували байдужість до жінок і в цьому бачили причину його міцної дружби з Ольгою Мартиновською. Втім, дана інформація так і не підтвердилася, а аудиторія здебільшого вважає, що у чоловіка все ж таки є почуття до своєї колеги.

Примітно, що свого часу він став причиною розлучення Ольги з чоловіком. Ярославський увірвався у їхнє життя доволі неочікувано, створив благовірному кулінарки серйозні проблеми в ресторані, після чого він залишився без роботи. Ольга тривалий час звинувачувала Ярославського у кризі в її родині, але пізніше зрозуміла, що він все зробив, як справжній професіонал. Мартиновська пережила розлучення і досі не вступила у нові стосунки офіційно. Втім, немає сумнівів, що насправді поза кадром Ольга не залишається одна, має безліч залицяльників і перспективних чоловіків поруч. Від шлюбу жінка виховує єдину дочку Віру.

Дівчинка має прекрасні стосунки з колегою та другом матері і ставиться до нього дуже тепло. Ектора в свою чергу вона вважає своїм хрещеним батьком, хоча це не відповідає дійсності.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.