Потап втратив вплив на Настю Каменських через іншу? Продюсер розкрив причину: “Вона закохала в себе”

Останнім часом Потап несе серйозні репутаційні втрати через свою втечу з України та тривале перебування за кордоном. Нещодавно Ясинський дав ексклюзивний коментар на рахунок зірки.

Після початку повномасштабної війни в Україні Потап неодноразово серйозно критикувався аудиторією через небажання повертатися на батьківщину. Врешті-решт, він припинив співробітництво зі своєю колишньою дружиною Іриною Горовою, а також втратив контракти з артистами. Подейкували, що його стосунки з Настею Каменських також серйозно зіпсувалися. Втім, пара наголошували на тому, що це не так.

Ясинський розповів, що Потап втратив вплив на Настю Каменських

Ясинський розповів, що Потап втратив вплив на Настю Каменських

Нещодавно продюсер Ясинський завітав на інтерв’ю до Слави Дьоміна і дав ексклюзивний коментар стосовно Потапа та його зв’язку з Настею Каменських.

Він пояснив, чому репутаційні проблеми Олексія ніяким чином не вплинуть на його дружину, яка зараз активно гастролює і нібито не несе ніяких втрат. За його словами, артистка вже заробила бездоганну репутацію, її дуже люблять, і свою роль відіграє просто її харизма і врода, яка підкуповує глядача.

“Я не слідкую за їхнім особистим життям. Якщо будемо говорити про Настю, у неї неймовірний талант, подарований Господом. Вона дуже-дуже – от сказати, що красива, – недостатньо. Вона закохала в себе людей, люди її люблять. На її фоні – усі ці моменти: Потап-шмотап, вибачте, уже не має ніякого значення – це все не про неї. Вона зірочка. Її любиш і вона така добра. Так думають люди, так працює система психології”, –сказав він.

Тож в цілому шанувальникам не варто боятися, що тінь Олексія паде не успіх артистки.

Варто відмітити, що немаленький удар по репутації Потапа також завдала заява його колишньої підопічної Євгенії Гордої. Дівчина повідомила, що була коханкою артиста в обмін на обіцянку зіркової карʼєри. Втім, Олексій не виконав даного слова і нібито через це вона вирішила розповісти публіці про пережите. При цьому Євгенія знаходилася в Сполучених Штатах Америки, і мовляв, саме тому, не боялася заговорити про Олексія та його методи.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.