Дан Балан забув про Тіну Кароль та вперше розповів про своє одруження: “Я на правильному шляху”

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан ніколи не приховував своєї любові до жінок, однак насолоджуватися їх компанією та стати одруженим — це різні речі.

Дан Балан — найбажаніший холостяк в Молдові та Румунії. За чоловіком закріпилася слава серцеїда. Зірка навіть не приховує свої інтрижки, які зав’язує майже в кожній країні, в якій працює. Навіть в Україні він встиг завести декілька романів, попри те, що аудиторія підозрювала його в стосунках з Тіною Кароль.

Дан Балан вперше розповів, чи планує одружуватися

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Дан Балан вперше розповів, чи планує одружуватися

За офіційною версією, Дан Балан ніколи не був одруженим, немає дітей і не перебуває в серйозних стосунках. Хоча в минулому чоловіка все ж таки є жінки, які надовго закохали його в себе.

Виконавець любить співати про кохання, знімає в своїх кліпах розкішних красунь і в цілому розуміє концепцію єдності душ. І ба більше, мріє про неї сам. 4 роки тому артист дав ексклюзивне інтерв’ю для “1+1”, в якому зізнався, що насправді не проти шлюбу і навіть розраховує одружитися.

Єдина складність для нього полягала у підборі нареченої. У Дана доволі високі вимоги. Його кохана має надихати його рухатися вперед, а так як він дуже самодостатня людина, ця жінка має бути ледь не ідеальною.

“Красиві, цікаві, вони були супержінками, але не траплялося ніколи такої, яка б от прийшла – і я вже лечу. Я знав, що не зустрів такої жінки, тому що на це ще не заслужив. Тобто я мав багато чого зрозуміти, зректися цього бруду довкола, який був у моєму житті, щоб заслужити на таку жінку! І я дуже сподіваюся, що зараз я на правильному шляху”

Варто відзначити, що Дан Балан виріс у прекрасній повній сім’ї. Його матір Людмила виростила успішних дітей, обидва пов’язали своє життя з телебаченням. Батько є шановним дипломатом і усе своє життя присвятив кар’єрі та родині.

Та судячи з усього, Дану не хочеться повторити їхню долю і він бачить своє майбутнє зовсім інакше, адже не поспішає шукати майбутню дружину. Тіна Кароль тим часом танцює в ресторані з хореографом та ходить з ним під ручку, провокуючи чутки про свій новий роман.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?