Тарас Тополя зізнався, коли піде зі сцени: “Я неорганічно себе почуваю в тому, що зараз несеться”

Всесвітньовідомий гурт "Антитіла" зародився ще у 2007 році, проте тішить шанувальників і до сьогодні. Фронтмен Тарас Тополя зробив відверте зізнання, в якому розповів скільки ще буде на сцені.

Соліст відомого українського гурту “Антитіла” Тарас Тополя, у вересні цього року, з’явився в інтерв’ю для YouTube проєкту “Слава+”. Радіоведучий Слава Дьомін багато розпитував виконавця про фронт, адже протягом тривалого часу, Тополя разом із членами гурту перебував на передовій.

Соліст гурту Антитіла розповів, коли збирається йти зі сцени
Соліст гурту Антитіла розповів, коли збирається йти зі сцени

Нещодавно артист повернувся до своєї професійної сфери діяльності. З цієї нагоди Дьомін вирішив поцікавитись планами на майбутнє. Чи готовий Тарас продовжувати випускати треки, і як довго це буде тривати?

Фронтмен зізнається, що хоче піти зі сцени вчасно та гідно, а створювати музику Тополя буде доти, доки це буде актуально в першу чергу для нього. Чоловік каже відверто, він не збирається випускати пісні, якщо бажання згасне, та уточнив, не робитиме цього навіть за великі гроші.

“Кожен новий альбом ми розуміємо, що наша гумка вже трохи пожована”, – відповідає співак.

Які б інструменти артист не використовував, він розуміє, що молоді виконавці дихають “Антитілам” у спину.

“Вони рвуть, вони відвертіші, відважніші у своїх експериментах”, – відгукується Тополя про юних творців.

Можливо, перепоною для Тополі є те, що гурт вже сформував певну аудиторію. Люди звикли до їх стилю та звучання, а тому, бавитись з новими форматами треба обережно.

У інтерв’ю Слава Дьомін запитав чи є в артиста уявлення про приблизні часові рамки. Тополя каже, що, мабуть, “Антитілам” залишилось ще 5-7 років.

Соліст гурту Антитіла розповів, коли збирається йти зі сцени
Соліст гурту Антитіла розповів, коли збирається йти зі сцени

“Насправді “Антитіла” вже дуже багато чого сказали, і дуже багато важливих слів, емоцій лежать на полицях у вигляді пісень”, – каже Тополя.

Співак задоволений роботами, які створював протягом багатьох років. Наразі чоловік відслідковує тренди сучасної музики, але вони особливо не зачіпають його. За словами Тараса, він не дуже органічно себе почуває у такому контексті.

У відео Тарас Тополя також висловив вдячність наймолодшим слухачам “Антитіл”. Як зазначив артист, у дітей зараз особливо швидко змінюються вподобання в музиці, тому під них досить важко підлаштуватись.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.