“Їй заплатили”: переможниця Холостяка Шульгіна розповіла про зраду Соломко, на яку вона пішла після весілля

Яна Соломко запам'яталася глядачам, як приклад несправедливості у романтичній сфері нашого життя, адже дівчина здавалася ідеальною, і тим не менш не змогла підкорити Макса Чмерковського.

Колись Яна Соломко здавалася українцям доволі тихою, талановитою та аристократичною натурою. Усе це прикрашалося розкішними природними даними та вродженою харизмою. Здавалося, що немає пояснення вибору Макса Чмерковського, який замість вихованої та легкої Яни обрав доволі цілеспрямовану Олександру Шульгіну.

Переможниця Холостяка Олександра Шульгіна розповіла про причини зради Яни Соломко

З переможницею проєкту “Холостяк” у хореографа не склалося. Вже через декілька місяців вони розійшлися, хоча пізніше головний герой розповість, що взагалі одразу пошкодував про свою участь у зйомках і йому не сподобався взагалі ніхто. Чоловік вибирав з того, що йому запропонували продюсери і навідріз відмовився закінчити шоу з Яною Соломко. Його вибором стала Шульгіна за багатьох причин. Основна — вона сподобалася йому як людина.

Олександра Шульгіна розповіла про причини зради Яни Соломко

Нещодавно дівчина дала ексклюзивний коментар для Слава Дьоміна на рахунок Яни Соломко, яка після початку повномасштабної війни в Україні опинилася в російській федерації, підтримала її політику і навіть створила пісню, у тексті якої йшлося про героїню, що чекає військового додому. Співвітчизники Соломко були настільки вражені цинічною зрадою, що їй навіть не діставалося так як Ані Лорак.

Співачка знову опинилася “за бортом”, не змогла похайпувати і за дивним збігом обставин доволі швидко втекла з російської федерації і опинилася в Маямі. Олександра вважає, що Яна підтримала москву тільки тому, що їй заплатили.

“Вона казала, що в неї є мрія – жити в Америці. Ну, як я можу до цього ставитися? Я не знаю, що там насправді відбувається. Але, так розумію, її чоловік з рф, і вони переїхали. Певно, що їй заплатили гроші, щоб вона там підтримувала. А потім не склалося. Вона зрозуміла, що її мрією завжди був США, і переїхала сюди. І зараз намагається повернути українську аудиторію”, – заявила Саша Шульгіна у своєму інтервʼю.

Нагадуємо, нещодавно Яна викликала шквал критики через те, що заговорила українською мовою.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.