Роман Сасанчин показав, як облаштував квартиру, яку виграв на шоу “Голос країни”: без ремонту на Борщагівці

Переможець шоу "Голос. Діти" і "Голос країни" Роман Сасанчин розповів про своє особисте життя. Хлопець дав інтерв'ю разом із дружиною та донькою і показав, як зараз виглядає їхнє гніздечко.

Чим займається Роман Сасанчин

Талановитий співак та автор пісень Роман Сасанчин, двічі перемагав у шоу “Голос”. Хлопець здобув перемогу спочатку у дитячому сезоні, а згодом повернувся і виграв квартиру в “Голосі країни”.

Сасанчин неодноразово з’являвся у ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. У липні цього року Роман знову відвідав студію, щоб розповісти про останні події з життя та презентувати свою авторську пісню “Повертайся”. Проте, окрім музичної кар’єри, молодий талант будує сім’ю.

Сасанчин показав, як облаштував квартиру, яку виграв на Голосі країни
Сасанчин показав, як облаштував квартиру, яку виграв на Голосі країни

Квартира молодої родини

3 жовтня юнак дав інтерв’ю Тимуру Мірошниченку, в рамках проєкту “ЖВЛ”. Нещодавно 21-річний Роман Сасанчин одружився. Пара вже має спільну донечку. Попри славу, хлопець залишається турботливим батьком для доньки Лізи та чоловіком для дружини Іванни.

Наразі подружжя проживає у передмісті Києва. Облаштовують вони ту саму квартиру, яку в 2020 році Роман виграв у “Голосі”. Ремонт ще не завершили, але спальня родини вже готова.

Сасанчин показав, як облаштував квартиру, яку виграв на Голосі країни
Сасанчин показав, як облаштував квартиру, яку виграв на Голосі країни

Роман розповів, що кошти на ремонт заробив не завдяки своєму унікальному голосу, а працюючи в інтернет-магазині на складі. Журналісти навідались у гості та подивились, як зараз виглядає квартира.

Хлопець показав, що має власний робочий куточок. Тут мікрофон, апаратура та міні-синтезатор. Загалом Сасанчин має все необхідне для створення нових хітів. Кімната невеличка, але окрім письмового столу тут є велике двоспальне ліжко та маленька колиска для донечки.

Сасанчин показав, як облаштував квартиру, яку виграв на Голосі країни
Сасанчин показав, як облаштував квартиру, яку виграв на Голосі країни

Подальші плани Романа Сасанчина

Роман зізнається, раніше переймався виключно своїми проблемами, але з появою доньки відчув справжню батьківську відповідальність.
Зараз молодий артист активно будує свою сольну кар’єру, а джерелом натхнення та підтримки для нього є сім’я.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?