Екс-учасник “Холостячки” Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого сина: з модною стрижкою боб-каре

Фіналіст шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко влітку цього року вперше став батьком. Матір свого сина бізнесмен ретельно приховує, проте днями дівчина засвітилась у його Instagram.

Особисте життя Олексія Тригубенка

Екс-учасник першого сезону реаліті-шоу “Холостячка” Олексій Тригубенко не розкриває всіх деталей свого особистого життя. Проте бізнесмен інколи тішить своїх шанувальників фотографіями новонародженого сина.

Влітку минулого року Тригубенко ділився, що за місяць до початку повномасштабної війни познайомився з дівчиною, на ім’я Аліна. В той період у них і розпочався роман. Протягом тривалого часу Олексій уникав розмов про стосунки. Майже не публікував дописів, що зачіпали б цю тему.

Народження сина

Вже 5 липня цього року, чоловік оприлюднив несподівану новину. Тригубенко показав фотографію з пологового будинку, на ній Олексій постав із немовлям на руках.

“Ласкаво просимо у цей світ, сину!”, – написав молодий батько.

Фани вітали ексучасника “Холостячки” з цією радісною подією, але у громадськості одразу ж виникло питання, хто став мамою дитини?

Вперше свою супутницю Олексій показав нещодавно. На своєму акаунті у Instagram Тригубенко повідомив про хрещення сина. Він поділився знімками з процесії, на одному з них, чоловік позує разом із дружиною та маленьким сином. Хоч на фото лице обраниці прикрите хусткою – світлина змогла задовольнити цікавість аудиторії.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Тригубенко вдруге показав маму свого сина

4 жовтня хлопчику виповнилось 3 місяці, з цієї нагоди батько записав відео для Insta-storie. Він знову показав сина, якого назвали Марком. На одному фрагменті, частково можна побачити й маму.

“Вчора Марку виповнилось 3 місяці. Зараз мама зробить мільйон гарних фото”, – пише Олексій.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Молодий тато також показався, на записі усміхнений Тригубенко бавиться з сином.

Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого
Екс-учасник Холостячки Олексій Тригубенко вдруге показав маму свого

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.