“Я плакала спочатку”: Ольга Сумська назвала справжню причину свого розлучення та розповіла, як це сталося

Більше 20 років тому Ольга Сумська пережила важке розлучення з першим чоловіком Євгеном Паперним, і досі розповідає в своїх інтерв'ю, як це було.

Свою старшу дочку Антоніну Ольга В’ячеславівна народила у союзі з чоловіком, який був набагато старший за неї. Але проблемою в шлюбі стало далеко не велика різниця у віці.

Артистка ніколи не приховувала того, що відбувалося у цих стосунках і розповідала в своїх інтерв’ю про те, як зраджувала благовірному, а він в той самий час дозволяв собі речі, якими пишатися точно не можна. Але що ж насправді стало причиною розлучення?

Ольга Сумська назвала справжню причину свого розлучення

Віталій Борисюк і Ольга Сумська виростили акторку
Ольга Сумська назвала справжню причину свого розлучення

В одному зі своїх коментарів сумська зізналася, що остаточну роль зіграли серйозні почуття до Віталія Борисюка, з яким після розлучення вона і побралася.

Примітно, що через десятиліття після пережитого Сумська навіть опублікувала фотографію, на якій вона з Віталієм цілується, поки її законний чоловік відвернувся до інших співробітників театру.

“У мене був бурхливий роман, коли я розлучилася з першим чоловіком. Коли я зрозуміла, що мені з ним добре, пройшло почуття провини. Я плакала спочатку, я мав такий стан – що я роблю? Але він не оцінив той божий дар, який був у його руках, у його серці. Людина трохи зловживала. Я сказала йому, що йду, а він: “Я відпускаю тебе”. Я вночі взяла Тоню і поїхала до Віталіка”, – відверто розповідає Ольга.

Молодому обранців не було куди привести свою кохану. Йому довелося заселити її в дім до батьків, де він проживав і сам. Втім, ця історія завершилася для всіх добра. Незабаром вони змогли заробити на власну квартиру, переїхали та стали батьками. А через декілька років ображений Євген забув про те, що відбувалося у його стосунках з колишньою дружиною, віддав належне її таланту та запросив пару працювати у його театр.

Зараз вони часто виходять разом на сцену втрьох. Здавалося б, що працювати у таких умовах неможливо, але уся напруга та стрес, які існують між ними, виливаються у прекрасні вистави та творчість, яка заслуговує на пошану та аплодисменти.

Схожі статті