Разом їли, дружили, а потім ділили майно як при розлученні: історія конфлікту Кондратюка і Козловського

Скандал навколо Віталія Козловського та Ігоря Кондратюка знову набирає обертів. На сторону виконавця переходить все більше його колег, але давайте згадаємо, в чому першопричина конфлікту?

Колись в пресі регулярно з’являлися спільні знімки Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського. Продюсер та його підопічний доволі близько дружили. Тісна співпраця призвела до того, що між людьми виник міцний зв’язок. Але цей сценарій старий як світ: незабаром музикант захотів звільнитися від опіки свого продюсера і зіштовхнувся з реальною проблемою. Кондратюк не бажав так просто відпускати виконавця, в якого вклав шалені гроші, час і з яким планував працювати ще багато років.

Історія конфлікту Кондратюка і Козловського

Ігор Кондратюк та Віталій Козловський
Історія конфлікту Кондратюка і Козловського

Так, розірвання контракту пішло не за планом. В результаті зірки вирішували свої проблеми через суд. Віталію Козловському заборонили виконувати на своїх концертах пісні, які потрапили у його репертуар під час співпраці з Кондратюком, а також визначили суму, яку він має відшкодувати екс-продюсеру.

Історія конфлікту Кондратюка і Козловського

Мова йде про сотні тисяч доларів. Окрім того Ігор забрав у співака машину, а також презентував на квартиру, яку, до речі, Козловський оформив нібито на нього. Співак розповідав раніше, що продюсер відправляв слідкувати за ним людей, які були присутні на його концертах та слухали, чи виконує він свої старі хіти.

Довгі роки вони поливали одне одного брудом і лише після початку повномасштабної війни в Україні Козловський заявив, що більше не хоче обговорювати Ігоря і закрив цю тему назавжди. Лише нещодавно Вадим Лисиця заявив, що після того, як Козловський потрапив до Національної гвардії та почав отримувати військову зарплату, Ігор Кондратюк взявся фігурувати і тут. Так, саунд-продюсер заявив, що його колега забирає левову частку виплат Віталія у якості погашення боргу. При цьому чоловік заявив, що сподівається на те, що Кондратюк не кладе ці кошти собі в кишеню, а жертвує військовим.

Ольга Сумська нещодавно не стала ходити навколо і прямо заговорила про морально-етичну сторону даного питання.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.