МастерШеф 12 сезон 7 випуск від 07.10.2023: хто покинув шоу – “Не рий яму комусь, бо сам в неї потрапиш”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Дізнайтеся детальніше у нашій статті, хто з учасників не впорався з завданнями та вилетів з проєкту.

Стало відомо, хто покинув “МастерШеф-12” у 7 випуску від 07.10.2023. На цей раз з шоу вилетів Дмитро. Чоловік не зміг виправдати очікування судів та був вимушений піти з проєкту.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12

Керівник проєкту МастерШеф розповів про зміни на проєкті
Хто покинув МастерШеф-12

Цього разу на учасників чекала кулінарна монополія. Гра, в якій аматори ставали справжніми бізнес-акулами, мали обходитися зі своїми конкурентами дуже жорстко та безжалісно. Крім того, суперникам довелося відверто дурити одне одного, щоб вирвати з рук опонентів перемогу.

Саме в цьому випуску учасником вдалося проявити себе у повній красі, що сподобалося далеко не всім глядачам. У коментарях під публікаціями на офіційній сторінці що в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч критичних зауважень на рахунок неймовірної кількості аматорів.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією
Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією

В результаті битви чорних фартухів стало зрозуміло, що програє Дмитро. Чоловік не отримав другого шансу та вилетів з шоу.

Нагадуємо, що нові сезони кулінарного проєкту знімаються у в умовах війни. Так, трансляція шоу була призупинена після початку повномасштабного вторгнення, але вже через 9 місяців її відновили. Ба більше, продюсери наважилися знімати шоу під час військових дій і зазнали успіху.

Втім, більшість тем так чи інакше все одно торкаються найболючішої для всіх ситуації в країні. Кухарі то готують без світла, то годують військових, тощо. Зокрема, вони вимушені працювати в умовах повітряних тривог та вимикання електропостачання.

Зазнали змін і умови шоу. Якщо раніше в МастерШеф було чутно російську, то зараз все ведеться українською. Ектор, який ще не опанував мову, користується перекладачем та говорить рідною мовою. Також зараз усі бажаючі можуть передивитися випуск на YouTube одразу після трансляції, що стало великим подарунком для фанатів.

Схожі статті

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?