Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару розповіла, як потрапила до колективу – “Не люблю кастинги”

Гумористка Ірина Сопонару вперше розповіла, як потрапила до колективу розважального шоу "Жіночий Квартал", адже тоді її досвід обмежувався лише роботою в змішаних та чоловічих командах.

Знаменита акторка гумористичного жанру Ірина Сопонару у блозі соціальної мережі Instagram вперше розповіла, як їй вдалося потрапити до команди “Жіночого Кварталу”. Зірка зізналася, що не любить кастинги та не дуже добре їх проходить, оскільки найкращі ідеї, які можна було використати приходять вже після них.

Ірина Сопонару розповіла, коли планує святкувати весілля
Ірина Сопонару розповіла, як потрапила до колективу Жіночого Кварталу

Каже, що на кастинг саме в “Жіночий Квартал” її запросили у 2018 році, і на той момент вона мала досвід роботи лише в змішаних та чоловічих колективах. Утім, артистка зізналася, що саме цього разу вона була впевнено налаштована, тому в результаті Ірину таки утвердили до жіночої команди гумористок.

Ірина Сопонару розповіла, як потрапила до колективу Жіночого Кварталу
Ірина Сопонару розповіла, як потрапила до колективу Жіночого Кварталу

Звичайно, знаменитість мала багато переживань щодо подальшої роботи саме в жіночій команді, однак згодом вона зрозуміла, що їй чудово працювати та все наразі так, як і було до цього етапу її життя:

“Друзі, все було так само чудово, як і до цього. Взагалі за всю мою історію в шоу-бізнесі, я його бачила лише з адекватної сторони та людськими стосунками. Без скла у взутті”.

Ірина Сопонару розповіла, як потрапила до колективу Жіночого Кварталу

Нагадаємо, що наразі українська актриса Ірина Сопонару отримала пропозицію руки та серця від її бойфренда, британця Ріса. Зірка “Жіночого Кварталу” не приховує, що щаслива у нових стосунках та має в планах народити дитину саме в Україні. Утім, під час повномасштабного вторгнення не наважується на цей крок, а те, що війна може затягнутися на роки навіть і думати не хоче.

Акторка каже, що має змогу виїхати в іншу країну та народити малюка в безпечних умовах, проте такий варіант вона для себе не розглядає.

Схожі статті

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.