“Будьте добріші”: дружина Григорія Решетника відповіла на хейт у мережі через “веселі” подорожі за кордон

Порцію хейту родина отримала після постів Христини про подорож до Об'єднаних Арабських Еміратів. Жінка не змогла промовчати та обуреним підписникам.

Декілька днів тому, дружина український телеведучий Григорій Решетник та його дружина Христина поїхали за кордон. Жінка ведучого в дописі на своїй сторінці Instagram виклала щасливе відео з аеропорту та покупки в дорогих люксових магазинах.

“Привіт. Знаєте, куди це я?” – підписала відео Христина.

Проте, допис жінки викликав бурхливу реакцію. Шанувальники були обурені таким постом у день ракетного обстрілу Харківщини, через який загинуло понад 50 осіб.

“Ви дуже гарні і можливо порядні, але ви сімʼя яка не має емпатії до українського народу в цілому. І це вже не вперше.”, “Якщо чесно, це трохи недоречно таке виставляти коли в країні траур. Це ваша справа звичайно, але як публічна людина, це виглядає дуже негарно!”, “Приберіть це відео. В країні траур. Майте вже якусь совість і повагу до людей.”, “В такі траурні дні таке викладати досить несумісно… в країні траур! Від вас досить неочікувано”. – написали підписники.

Дружина Григорія Решетника відповіла на хейт підписників
Дружина Григорія Решетника відповіла на хейт підписників

Христина не змогла промовчати та відповіла на хейт. За словами жінки, вони з чоловіком вирушили в подорож через роботу. Подружжя вже повернулося в Україну. Дружина телеведучого наголосила, що вони постійно підтримують збройні сили та населення. Також вона порадила підписникам займатися тим самим та не розповсюджувати негатив.

“Я та моя сім’я працюємо аби допомагати нашим Героям і Героїням! Закликаю й вас робити те саме, а не займатися писаниною і хейтом! Хоча, я знаю, що мої справжні підписники все розуміють і відчувають!” – відповіла Христина.

Дружина Григорія Решетника відповіла на хейт підписників
Дружина Григорія Решетника відповіла на хейт підписників

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?