Втекла від аб’юзивних стосунків і тепер щаслива: як виглядають чоловіки відомої телеведучої Олі Фреймут?

Відома ведуча українського телебачення знайшла своє жіноче щастя тільки з третього разу. Як виглядають всі три чоловіки жінки читайте в нашому матеріалі.

Ольга Фрейму здобула популярність працюючи на українському телебаченні. Вона вела “Підйом”, була першою співведучою притули у шоу “Хто зверху” та ревізувала українські готелі та ресторани. Публіка знає Олю, як ведучу з гарними манерами. В кадрі вона завжди намагається бути ідеальною.

Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків
Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків

Проте, життя жінки не таке ідеальне, як вона того хоче. Знайшла вона жіноче щастя лише з третьої спроби. Жінка була двічі офіційно заміжня, а старшу доньку Злату народила поза шлюбом.

З батьком Злати ведуча познайомилася в Англії, коли навчалася в Лондонському університеті. Ніл Мітчелл корінний британець, що закохався в українку з першого погляду. Він старший за Ольгу на 20 років. Іноземцю вдалося швидко полонити серце дівчини та, незабаром, пара стала жити разом, а Оля завагітніла. Проте, ідилія не тривала вічно. Зовсім скоро телеведуча зрозуміла, Ніл страшенний ревнивець. Тож, жінка прийняла рішення його покинути та втекла до України.

Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків
Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків

В Україні Ольга продовжила працювати на телебаченні. Там і познайомилася з другим чоловіком. Олександр Ракоїд працював продюсером на “5 каналі”. Чоловіка не турбувало, що Оля носить дитину іншого та пара обвінчалася. Проте, й другий чоловік не виправдав очікувань Фреймут. Він також виявися ревнивцем й постійно перевіряв телефон Олі. Тож, за два роки пара розійшлася.

Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків
Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків

Третім чоловіком зірки став Володимир Локотко, продюсер “Нового Каналу”. Пара одружилася в 2017 році, без пишної церемонії, просто у джинсах. Подружжя разом вже шість років та спільно виховують двох дітей: сина Валерія та дочку Євдокію.

Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків
Телеведуча Оля Фреймут розповіла про своїх чоловіків

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".