Могилевська видала причину смерті Ніни Матвієнко: “Запропонувала допомогу лікарів, але вона відмовилась”

Відома українська співачка Наталія Могилевська прокоментувала смерть Ніни Матвієнко та розповіла, що відбувалося в її останні дні життя. Зірка захворіла?

Безумовно, відхід такої людини як Ніна Матвієнко не міг не наробити шуму. Вранці 8 жовтня її дочка Тоня розбила серця колег, рідних та фанатів новиною про її смерть. Втім, що стало її причиною достеменно невідомо. Сім’я поки що не розкриває цих деталей.

Наталія Могилевська розкрила причину смерті Ніни Матвієнко

Ніна Матвієнко публічно показала свої найкращі сукні-вишиванки
Наталія Могилевська розкрила причину смерті Ніни Матвієнко

Наталія Могилевська натякнула на те, що сталося. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію з Ніною Митрофанівною, а в дописі розповіла, що пропонувала їй допомогу лікарів, втім та відмовилася.

“Ніна Митрофанівна для нашої родини, дуже близька людина, вона завжди згадувала мого діда з невиразним теплом і любовʼю, він навчав ії в університеті імені Тараса Шевченка української мови у радянські часи. Це наші останні фото. Я ніби відчувала, що наближається щось серйозне. Запропонувала допомогу лікарів, але Ніна Митрофанівна відмовилась”

У своїй публікації співачка подякувала покійній колезі за все, що вона зробила для України та своїх співвітчизників, а також пояснила, який зв’язок вона має з артисткою.

Але як би там не було, шанувальникам доведеться чекати на офіційне повідомлення від представників родини, в якому вони і розкажуть, що насправді згубило легенду української естради.

Нагадуємо, що після себе Ніна Матвієнко залишила велику родину. Чоловік-вдівець Петро Гончар переживав з коханою дружиною доволі складні часи в стосунках, втім кризу їм вдалося подолати, не дивлячись на заяву про розлучення. Двоє синів артистки пов’язали своє життя з релігією, а дочка зі сценою. У її будинку жили не тільки діти, але й онуки — Уляна та Ніна. І звісно, не був чужим зять Арсен Мірзоян. Його вона називала своїм сином.

Безумовно, за артисткою прийде попрощатися неймовірна кількість людей, адже вона змогла поселитися у серці кожного. Ніна Матвієнко асоціюється не тільки з культурним пластом, естрадою, неймовірним вокалом, але із дитинством, адже вона його подарувала нам за допомогою композиції про гусей.

Схожі статті

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.