Потап публічно вибачився за цирк, який влаштував у TikTok: “Багато питань отримую, все в порядку чи ні”

Олексій Потапенко насторожив шанувальників своєю неоднозначною поведінкою у TikTok. Після серії дивних відео продюсер пояснив з якою метою публікував такий контент та перепросив перед українцями.

У жовтні цього року, відомий український репер та продюсер Потап, проявив неабияку активність на платформі TikTok. Артист завантажив кілька відеороликів, які спочатку викликали обурення в користувачів. Згодом, після порції нового контенту від Потапа, шанувальників занепокоїв стан зірки.

Музикант розмістив кавер на новий хіт Doja Cat, у якому згадав про всі свої попередні скандали та подякував критикам, які просувають його ім’я у медіа-простір. Також Потап іронічно зазначив, що його псевдонім має 5 літер, як і прізвище російського диктатора путіна.

@potapreal

🤡🤡

♬ original sound – Potap

За кілька днів Потап з’явився з новим репом, який зачитав прямо в душі. Коментатори глузували з непередбачуваних вчинків продюсера та навіть нарекли його “українською Брітні Спірс”. Молодша аудиторія Олексія долучилась до “тренду” та почала активно знімати пародії на відео в душі.

“Це типу Брітні Спірс на яку ми заслужили?”

“Не смішно, таке враження що у людини нервовий зрив, чи був, чи є, чи має бути”, – пише користувач. “Ось ось ось буде”, – відповів Потап.

@potapreal

♬ original sound – Potap

Згодом Потап виклав ще кілька реп-імпровізацій, після яких підписники поставили під сумнів адекватність артиста. Причина такої поведінки та сенс цих роликів донедавна залишились невідомими, Потапенко лише глузливо відповідав коментаторам. Зрештою репер зрозумів, що наробив галасу та навіть не пояснив, з якою метою це все відбулось.

Тож вчора, 9 жовтня Олексій Потапенко вирішив попросити вибачення в українців. Артист зазначив, що багато друзів і знайомих були занепокоєні його діями. Потап наголосив, що з ним все в порядку, і перепросив перед тими, кого образив чи засмутив своєю творчістю.

“Багато наробив галасу, багато новин, багато запитань отримую від друзів і знайомих, все в порядку чи ні. Все в порядку, все нормально. Хотів привернути вашу увагу до творчості та персони, але зрозумів зараз, за вашою реакцією, що не на часі. Тому хочу вибачитися перед тими, кого я засмутив або образив. І закінчити на цьому. Без образ”, – звернувся Потап до аудиторії.

@potapreal

Все!

♬ original sound – Potap

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.