Всі спадкоємці Ніни Матвієнко: хто успадкує триповерховий дім, дачу і пісні – не тільки Тоня і Арсен Мірзоян

8 жовтня не стало легендарної української виконавиці Ніни Матвієнко, яка прославилася своїм фантастичним тембром голосу та приголомшливою технікою виконання пісень.

Після участі в шоу “Голос країни” Тоня Матвієнко вирушила у гастролі, які тривали рівно рік. З них вона повернулася вже не самотньою. За цей час їй вдалося побудувати романтичні стосунки з колегою Арсеном Мірзояном, який на той час був одруженим і мав дітей. Матір виконавиці Ніна Митрофанівна була проти. Жінка розуміла усю складність ситуації, а також морально-етичну проблематику.

Тоня Матвієнко не коментує розподіл майна Ніни Матвієнко

Хто успадкує двоповерховий дім Ніни Матвієнко
Тоня Матвієнко поки не говорить про розподіл майна Ніни Матвієнко 

Вона не давала дочці розмовляти з коханим по телефону, усіляко намагалася встати на заваді, але коли стало зрозуміло, що ці стосунки переростають у доволі серйозну історію, не тільки відступила, але і допомогла парі подолати перешкоди.

Арсен як справжній чоловік не залишив своїх дітей без грошей та дому. Власне, він все віддав колишній сім’ї, а жити прийшов до Тоні. Виконавиця ж свого житла не мала, а мешкала у матері. Тому молода родина поселилася прямо у маєтку Ніни Митрофанівни, який має три поверхи і достатньо простору для великої сім’ї.

Як з’ясувалося пізніше, цього простору все одно було замало для її чоловіка Петра Гончара. 3 роки тому зірка повідомила, що вони розстаються. Художник з’їхав з будинку та перебрався на дачу. Зіркова дружина неабияк нервувала і через це багато чого наговорила в інтерв’ю, що пізніше трохи намагалася згладити.

Зокрема Ніна Митрофанівна зізналася, що погарячкувала і насправді вони з чоловіком не розлучаються. Тож після смерті української легенди прямим та першим спадкоємцем є її благовірний, який не надто полюбляв натовп у своєму будинку.

Чи залишаться Арсен Мірзоян та Ніна Матвієнко разом з дочкою і надалі у будинку співачки сказати важко. Як ніяк, але покійна була серцем цього будинку і його душею. Тим паче, що зять артистки 2 роки тому повідомляв, що вже придбав квартиру, на яку вони з дружиною мали переїхати, але чекали, коли завершиться ремонт.

Після початку повномасштабної війни в Україні, звісно, ці справи були поставлені на паузу, і достеменно невідомо, чи відновлював Арсен роботи.

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.