Ведуча новин Наталія Островська попрощалася з ТСН та заявила, що більше не з’явиться у наступних ефірах

Відома українська телеведуча Наталія Островська повідомила про те, чому у наступних ефірах ТСН глядачі її більше не побачать. Усі деталі в статті.

Декілька років тому до колективу ТСН, який залишається незмінним багато років, приєдналася неймовірно вродлива та талановита жінка. Мова йде про Наталію Островську. Ведучу спочатку поставили на нічні ефірі та коли стало зрозуміло, що вона прекрасно справляється і полюбилася аудиторії, вона отримала можливість працювати днем.

Наталія Островська повідомила, що йде у декретну відпустку

Наталя Островська розсекретила стать майбутньої дитини
Наталія Островська повідомила, що йде у декретну відпустку

На момент отримання нової посади Наталія Островська, яка також багато років була відома своїми репортажами, була заміжньою.Красуня вийшла заміж за декілька років до злету її кар’єри.

І зовсім не дивно, що незабаром Наталія повідомила про вагітність. Островська має народити первістка, і станеться це дуже скоро. Нещодавно телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі свого останнього ефіру у програмі новин.

Островська зізналася, що їй було важко рухатися та дихати. Однак, випуск в якому вона була вимушена постати у кадрі в повний зріст був останнім перед її тривалою паузою в роботі. Так як зірка готується до пологів, мови про активні знімальні дні йти не може. І, звісно, зірка буде уважно піклуватися про немовля деякий час.

Наталія Островська повідомила, що йде у декретну відпустку

Нагадуємо, що телеведуча тримає вигляд свого чоловіка в секреті. Коли зірка тільки почала розвивати свій блог, то обіцяла познайомити публіку зі своїм коханим, коли підписників набереться більше.

24 лютого Наталія проявила неабияку стійкість та хоробрість. Вона зізналася, що подумувала евакуюватися, але врешті-решт вирішила, що вона необхідна вдома. Ведуча одразу ж почала виходити в ефіри, вела марафон і знаходилася в студії ледь не цілодобово. Наприкінці весни стало відомо, що Островська очікує на свого первістка. Увесь цей час телеведуча виходила в ефір з животом.

Колись і її колега Лілія Ребрик також до останнього працювала на телебаченні, будучи вагітною своєю дочкою Поліною.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.