У сімейне життя Потапа та Насті втрутилася інша жінка: найкраща подруга співачки виявилася не такою простою

Настя Каменських та Потап проживають непрості часи останні 2 роки. Ходять чутки про кризу та можливе розлучення, але що ж відбувалося до цього.

Показувати своє буденне життя Настя Каменських почала лише після того, як стало відомо про її шлюб з Потапом. 2019-го пара об’явила про своє весілля, вразила святковими кадрами і зробила з цього неймовірний піар-хід.

Тоді публіка ще не знала, — подружжя розписалося багато років тому у Лас-Вегасі, а зігране торжество було лише святкуванням річниці. Мабуть тому колишня дружина Олексія Ірина так просто прийшла у якості гості, ще й у супроводі нового коханого.

Настя Каменських розповіла, чому її найкраща подруга поселилася в її будинку

Настя Каменських розповіла, чому її найкраща подруга поселилася в її будинку

Сім’я поселилася в елітному селищі під Києвом і почала активно транслювати свій побут на особистих сторінках соціальній мережі Instagram, адже лайфстайл-блоги приносять неймовірні прибутки.

Вже 2021-го підписники Насті Каменських могли помітити, що в її будинку постійно знаходиться краща подруга Анна. Здавалося, що дівчина там днює та ночує. Коли б співачка не записувала відео, під час сніданку, прогулянки чи тренувань, Андрійчук завжди була поруч.

Безумовно, дівчина стала членом сім’ї. І Олексій та Настя навіть не збиралися цього приховувати. А вже пізніше усі троє пояснили, що ж відбувалося насправді.

Настя Каменських розповіла, чому її найкраща подруга поселилася в її будинку

Виявляється, на той час Анна переживала серйозну кризу в стосунках зі своїм чоловіком Олексієм Завгороднім. Жінка мала поганий моральний стан. Настя Каменських як краща подруга вирішила підставити своє плече і Андрійчук дійсно переїхала до неї. Тоді ж до сім’ї приєдналася і мама Каменських Ліда, яка поховала свого чоловіка і не могла перенести самотність у власній квартирі в Києві.

Здавалося б такий формат мав би серйозно вплинути на сімейне щастя артистів. Однак, Настя Каменських та Олексій Потапенко навіть цю ситуацію змогли перетворити на вигідну справу, адже незабаром співачка створила власну програму, таке собі реаліті-шоу, в якому показала, як проводить час з дівчатами. Проєкт був дійсно актуальним, адже участь брали і немолода Ліда, і розлучена Анна, і щаслива та популярна Настя. Потап також не залишився в стороні, хоча проект був суто жіночим. З великою імовірністю аудиторія побачила б 2-й сезон, але 24 лютого внесло свої корективи.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.