Переможець Холостячки Еллерт розсекретив, як виїхав за кордон з України: повертався двічі і зробить це знов

Знаменитий український комік Олександр Еллерт вперше розповів про те, як насправді виїхав з України за кордон і чи вдавався він до нелегальних методів вирішення питання.

Навесні 2022-го Олександр Еллерт коротко повідомив про те, що покидає Україну і робить це абсолютно законно. Тоді гуморист ще не повідомив про те, що насправді емігрує. Шанувальники розраховували, що найближчим часом він повернеться додому, а його поїздка носить суто комерційний характер. Втім, тижні минали, а комік продовжував перебувати за океаном. Він почав давати концерти в різних Штатах і навіть запустив власний бізнес.

Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон

Неодноразово він отримував запитання як щодо легальності своєї еміграції, так і на рахунок мовного питання, адже Олександр продовжує спілкуватися російською мовою. Не обходилося і без відкритого хейту за те, що чоловік не захищає Україну, а навпаки тікає.

Час від часу гуморист публікував знімки з України, але здавалося, що вони нібито архівні. Олександр ніколи не говорив, чи дійсно приїжджав на батьківщину, хоча в нього в Києві є дочка, яка завжди на нього чекає. Було-б цілком логічно, якби комік все ж таки бачився з Елею хоча б іноді.

Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон. Скріншот особистої сторінку зірки

Однак, нещодавно гуморист отримав чергове запитання стосовно свого виїзду і нарешті розповів, що ж відбулося тоді, півтора року тому, насправді.

“Я офіційно покинув Україну за усіма нормами законодавства. Також за цей час я повертався до країни двічі (липень та грудень 2022) і можу це зробити знов. Міністерство культури, “Квартал 95″, президент будь-якої країни, доктор Стрендж, доктор Комаровський, Шлях, Добробат… жодного стосунку до мого перетинання кордону не мають. Тому прошу офіційно від’*батися від мене”

Також чоловік заявив, що він не збирається переходити на українську. У Сполучених Штатах Америки він здебільшого спілкується англійською та російською, але усі питання, які стосуються безпосередньо української спільноти він буде розбирати українською мовою.

Тож є імовірність, що Олександр ще неодноразово повернеться до України, але чи розповість він про це шанувальникам залишається загадкою.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.