Оля Полякова вразила зізнанням про стосунки з чоловіком Вадимом Буряковським: “Він кинув мене”

Відома українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про свої стосунки з чоловіком Вадимом Буряковським. Виявляється, у виконавиці були проблеми в шлюбі.

Знаменита українська співачка Оля Полякова завжди була щирою в усіх питаннях, що стосувалися її стосунків з чоловіком, дітьми, матір’ю, тощо. З аудиторією виконавиця говорить відверто, ділиться досвідом, який може допомогти її шанувальникам впоратися з особистими проблемами і не проти відповісти на доволі пікантні питання.

Нещодавно артистка вперше розповіла про те, з якою кризою їй довелося боротися у шлюбі з Вадимом Буряковським.

Оля Полякова розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

Оля Полякова прокоментувала різницю у віці із 60-річним чоловіком
Оля Полякова розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

“Я вважаю, що він кинув мене на амбразуру. Це раніше сталося, не зараз. Він просто уникнув проблем і всі їх навалив на мене. Я сердилась і продовжую на нього злитися за це”

При цьому Оля Полякова визнає, що Вадим її любить, і вона про це знає. Втім, претензії до нього все одно має. Суперблондинка каже, що благовірний поставив її на п’єдестал, але навіть цього недостатньо.

“Я постійно незадоволена, мені вічно мало. Я зараз зрозуміла чому. Він кинув мене з проблемами: “Ну ти можеш вирішувати проблеми? Ось іди! Я поруч, я нікуди не подівся, я з тобою”. І ось я на нього зла”

Варто відмітити, що раніше Оля Полякова розповідала про своє бажання розлучитися з чоловіком. За словами артистки, вона неодноразово ініціювала розставання, але коли справа доходила до безпосереднього розподілу майна давала задню, так як не розуміла, чи зможе насправді покинути свого чоловіка.

Вадим поводився у таких моментах дуже галантно та інтелігентно та обіцяв залишити коханій дружині та дітям усю нерухомість і гроші. Саме це підкуповувало виконавицю, яка так і не змогла порвати з коханим.

Примітно, що коли Оля Полякова повернулася з дітьми з евакуації на сім’ю очікувала чергова криза. Втім, Вадим був би готовий сваритися, адже радів шуму, який лунав в його будинку. Тоді ж мережу і розповзлися чутки про розлучення пари, які Оля Полякова спростувала.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".