“Я дуже злилася”: Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Хромаєвим – і тільки психолог допоміг

Українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна відверто поділилася, що відчувала після почутої новини від чоловіка Тимура Хромаєва про його тверде рішення піти захищати Україну у війні.

Маші Єфросиніній знайомі переживання українських жінок, які кожного дня бояться за життя своїх чоловіків, які борються, аби пересічні громадяни мали право на ароматну каву зранку та звичайні моменти радості.

У новому випуску програми “Дорослі дівчата” телеведуча Маша Єфросиніна разом з незмінною подругою та напарницею, співачкою Олею Поляковою підняли досить важливу тему про психологічну допомогу. Ми живемо в часі постійної емоційної напруги, стресу та страху, а тому похід до спеціаліста, якщо людина відчуває, що не ладна контролювати ситуацію є надважливим.

Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Хромаєвим

Єфросиніна поділилася, що відчувала, коли почула новину піти на фронт від чоловіка Тимура Хромаєва. За словами телеведучої, вона дуже сильно злилася на Тимура за прийняте ним рішення. Каже, що саме завдяки роботі з психологом змогла зрозуміти, що її коханий проходить свій шлях воїна, реалізує свою мужність, страхи, жагу, ненависть там, де він прийняв рішення.

Утім, до цього складного усвідомлення Маша зауважує, що не могла довго змиритися, що чоловік покидає її після 20 років спільного подружнього життя, після народження двох дітей та після пережиття трьох криз та одного розставання. Додала, що вони пара, яку багатьом було складно зрозуміти, оскільки вони завжди мали свій світ, свої спогади, традиції, правила та межі. І після всього цього змиритися з думкою, що твоя кохана людина тебе залишає було вкрай важко.

Маша Єфросиніна та її чоловік Сурат Хромаєв
Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з чоловіком Хромаєвим

Тобто, замість страху, розпачі та думок, як їй вдасться з усім впоратися, Маша відчула на собі емоцію злості. Єфросиніна зізналася, що є речі, які може проговорили лише з однією людиною, яка змогла її переконати та прийняти рішення чоловіка піти в лави ЗСУ.

Одної миті знаменитість збагнула, що не змогла уявити нормальне, тихе та розмірене життя, наприклад в улюбленому Нью-Йорку, оскільки радіти, коли у твоїй країні йде війна їй не під силу.

Завдяки змозі зі спеціалістом пропрацювати себе та десь коханого, громадська діячка зрозуміла, що її чоловік має пройти свій шлях воїна, щоб вони разом пройшли це випробування.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?