Чоловік Камалії забрав у неї дітей та полишив зірку найдорогоціннішого в її житті: де перебувають двійнята?

Знаменита українська співачка Камалія декілька місяців тому зізналася, що буде розлучатися зі своїм чоловіком. Їхні спільні дочки залишилися з батьком.

24 лютого стало відомо, що Камалія залишилася у себе вдома з матір’ю, а от чоловіка поруч з нею не було. Виявляється, Мохаммад Захур евакуювався разом з дочками набагато раніше, адже його попередили про необхідність покинути країну. Артистка багато плакала та кричала на камеру, закликала світ зупинити усе те, що відбувалося на її батьківщині, але вже через декілька тижнів стало зрозуміло, що ця історія надовго.

Благовірний вмовив свою кохану все ж таки виїхати. Дах над головою їм надала старша дочка бізнесмена Таня, яка багато років проживає у Великобританії.

Чоловік Камалії забрав у неї дітей та полишив співачку найдорогоціннішого

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Чоловік Камалії забрав у неї дітей та полишив співачку найдорогоціннішого, що є в її житті

Втім, ситуація почала розвиватися зовсім неочікувано. Співачка не змогла знову знайти спільну мову зі своєю падчеркою, як це вже ставалося і раніше. Втім, на цей раз проблемою стали різні погляди на ситуацію в світі. Жінки багато сварилися і врешті-решт співачка вирішила повернутися додому, особливо зважаючи на той факт, що чоловік на її захист не став і підтримав свою дочку.

А двійнята продовжували перебувати у Великобританії. Навесні Камалія повідомила, що розлучається з чоловіком. Примітно, що увесь цей час діти знаходилися разом з ним. Артистка заявила, що продовжуватиме підтримувати зв’язок з екс-чоловіком заради дітей, але в цілому складається враження, що саме він це робить, аби двійнята не були полишені матері.

Згодом стало відомо, що дівчата повертаються напередодні учбового року. Мовляв, імовірно будуть вчитися в Києві. Втім, після тривалих канікул разом з мамою та бабусею діти повернулися до Англії. І чи збирається бізнесмен взагалі повертати дівчат мамі достеменно невідомо, адже це суперечить традиції і в цілому може бути небезпечно на даний момент. Артистка наполягає на тому, що хоче залишатися в Україні, і неймовірно сумує за своїми чадами. Коли артистка саджала їх на поїзд, то не могла стримати яких сліз.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.