Аліна Гросу зізналася про конфлікт з колишнім чоловіком-москвичем Комковим після розлучення: “Скандалістка”

Відома українська співачка Аліна Гросв вперше розповіла, чи спілкується зі своїм колишнім чоловіком Олександром Комковим, з яким познайомилася в москві.

З розлучення Аліни Гросу та її колишнього чоловіка Олександра Комкова пройшло щонайменше чотири роки. За цей час життя обидвох встигло кардинально змінитися: московський бізнесмен побудував цілу справу в Сполучених Штатах Америки, зайнявся IT-технологіями, одружився та став батьком. Тим часом Аліна Гросу розійшлася з черговим бойфрендом та рушила до тих же Штатів на навчання в акторську школу.

Аліна Гросу зізналася про конфлікт з колишнім чоловіком

Аліна Гросу зізналася про конфлікт з колишнім чоловіком

Свої наступні хіти Аліна вже не буде писати російською мовою, активно займається перекладом існуючих композицій, а також кожного дня спілкується зі своєю аудиторією на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як стало відомо нещодавно, в неї з’явився новий коханий, але його особистість вона розкривати не хоче через шум в інформаційному просторі рік тому у зв’язку з її стосунками. Так, Аліна мала роман з російським актором Романом Полянським, що згодом вилилося у плітки про те, що росіянин покинув кохану та віддав перевагу російській федерації.

Аліна Гросу зізналася про конфлікт з колишнім чоловіком

Нещодавно у артистки запитали, чи спілкується вона з колишнім. Не зрозумівши питання, Аліна відповіла одразу на усі можливі контексти. За її словами, з усіма ексами вона спілкується нормально і немає з ними жодних конфліктів. Втім, з Олександром Комковим вона досі не спілкується і не бачить в цьому жодного сенсу.

“Якщо ви про колишнього чоловіка, то ні, ніколи, і не бачу взагалі сенсу. А з хлопцями колишніми в мене не було ніколи конфліктних ситуацій. Розходилися, бо бачили, що в нас різні шляхи. Я не скандалістка. Якщо вирішила, то чесно та серйозно поговорила. Спокійні дружні відносини залишились”

Судячи з усього, це стосується і Полянського, якого неодноразово намагалися звинувачувати у тому, що він залишив кохану, поки вона мала проблеми зі здоров’ям, оперувалася та проходила реабілітацію.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.