Михайло Хома розповів, як з’явився його образ, що привертає увагу: “Я багато зробив, щоб стати Дзідзьом”

Відомий український співак Михайло Хома, що виступає під псевдонімом Дзідзьо, відверто розповів, як створювався його образ вар'ята та чи не набрид він йому.

Михайло Хома приміряв на себе досить яскравий образ вар’ята. У інтерв’ю ютуб-каналу “Балючі теми” співак відверто поділився, як створювався образ.

Під час інтерв’ю Наталії Балюк запитала Михайла, чи не втомив його образ Дзідзьо, та чи не хоче виконавець його змінити. На що виконавець відповів щиро – “Не набрид”. Співак вважає, що це його амплуа, це чудовий спосіб привернути увагу публіки. Михайло згадав, що виріс у маленькому селі, та щоб його почути йому довелося робити те, чого соромляться.

“Люди хочуть чути дур­ниці, але стараються самі їх не казати. Ми закомплексовані. Дзідзьо мене роз­комплексував, і людям це сподобалося”, – розповів чоловік.

Дзідзьо розповів, як з'явився його образ вар'ята
Дзідзьо розповів, як з’явився його образ вар’ята

Чоловік пригадав, як починалася його кар’єра. Допоміг йому покійний Кузьма. Тоді чоловіки зустрілися для зйомок. Дзідзьо тоді заматюкався й це сподобалося Скрябіну. Співак вирішив викласти це в інтернет, а Михайло переймався, що нецензурну лексику почує його мама та сільський священник. Проте, переживання пройшли, коли він почув схвальні відгуки його творчості.

Співак важко працював. Коли його гурт повертався з виступів стомлений Михайло намагався їх розважити, тож розповідав анекдоти голосом старого діда. Потім, він створив ремікс на пісню “Календар” й пішло поїхало.

Дзідзьо розповів, як з'явився його образ вар'ята
Дзідзьо розповів, як з’явився його образ вар’ята

Розповів Дзідзьо й про свою пишну бороду. Колись візажистка запропонувала йому приклеїти бороду, образ співаку сподобався. А з часом він відростив свою.

“Що я пережив з тою бородою, ви собі не уявляєте. З Німеч­чини, з Польщі замовляв ті бороди, той клей. Сам себе клеїв, сам здирав. Це та­кий біль”, – розповідає Дзідзьо.

Дзідзьо розповів, як з'явився його образ вар'ята
Дзідзьо розповів, як з’явився його образ вар’ята

Співак і продюсер Андрій Підлужний звинуватив Михайла в крадіжці. Він запевняє, що образ належить йому. Проте, Хома має свою правду. Співак запевняє, шо нічого не крав. А образи артистів зовсім не схожі. Дзідзьом називали його діда-поляка, який був ветлікарем. Тож псевдонім виконавця родом з його дитинства.

“У ньо­го більше російський Дід Мороз, а у мене такий західний дідо, який міг послати на три букви будь-кого”, – пояснює Дзідзьо.

Дзідзьо розповів, як з'явився його образ вар'ята
Дзідзьо розповів, як з’явився його образ вар’ята

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?