Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко одружився та показав свою незвичайну наречену: в кедах і з фатою

Переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко повідомив щасливу новину про свій новий сімейний статус. Стало відомо, що чоловік днями одружився з коханою.

Відомий український кулінар Євген Клопотенко півроку тому вперше зізнався у тому, що в нього є кохана жінка. Втім, показувати її публіці він не поспішав. Своє приватне життя він розвивав поза камерою, і зрідка згадував про те, що насправді він мріє побудувати міцну сім’ю.

Тож звинуватити Євгена у тому, що він піариться на своєму особистому житті неможливо, так як приватне та публічне він жорстко розділив.

Переможець МастерШеф Євген Клопотенко одружився

Євген Клопотенко розповів, чому досі не одружений
Переможець МастерШеф Євген Клопотенко одружився

Але одну з найвизначніших подій у своєму житті він все ж таки вирішив розділити зі своїми шанувальниками. Так, Євген повідомив про те, що одружився. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому постав разом зі своєю новоспеченою дружиною.

Весілля зіграли у стилі дев’яностих. У кадрі кулінар постав у доволі застарілому костюмі з бюджетної сірої тканини у смужку. Наречена обрала вінтажну білу сукню і підібрала до неї кеди та мережевну фату, а зверху одягла пуховик. Кадр був зроблений на сходах, як це часто було 30-40 років назад. Тобто імовірніше за все біля будівлі РАЦСу.

Шанувальники, судячи з усього, також можуть очікувати на інші кадри, які будуть зроблені у такому ж самому стилі. Це означає, що весілля буде невеликим, за одним столом з найріднішими людьми та доволі скромними бюджетними закусками.

Варто віддати належне Євгену, адже він знайшов золоту середину у непрості часи. Зірки часто зустрічаються з неймовірним хейтом у зв’язку з тим, що витрачають шалені гроші на весільне торжество у той самий час як інша половина українського населення бореться за незалежність і віддає за це життя. Буквально нещодавно прогримів скандал з весіллям у Львові, яке було зігране на декілька мільйонів, тож Клопотенку стовідсотково вдасться уникнути критики і отримати належні привітання зі створенням нової сім’ї.

Власне, шанувальники вже залишають свої побажання молодятам.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.