“Він зі мною попрощався”. Єфросиніна розповіла про образу на чоловіка, який покинув її з дітьми

З початком повномасштабного вторгнення Маша Єфросиніна почала активно займатись волонтерством. Зірка поділилась подробицями діяльності та зізналась, чому була ображена на свого чоловіка.

Де наразі чоловік Єфросиніної

Чоловік Маші Єфросиніної, колишній чиновник, бізнесмен Тимур Хромаєв ще на початку війни вступив до лав ЗСУ. Єфросиніна розповіла, що все літо чоловік провів під Херсоном, Кривим Рогом та невтомно працював задля нашої перемоги. Проте, як зізнавалась ведуча, їй було важко прийняти, що коханого немає поряд.

Щемлива історія від Єфросиніної

У інтерв’ю для YouTube каналу “Розмова” Маша Єфросиніна розповіла про життя своєї сім’ї в теперішніх реаліях. Зірка пригадала образу на Тимура. За словами телеведучої, чоловік одразу прийняв для себе рішення про вступ у добровольчий батальйон ЗСУ.

Маша Єфросинаніна розповіла про образу на свого чоловіка
Маша Єфросиніна розповіла про образу на свого чоловіка

“Це перше рішення, згідно з яким він не радився”, – каже Єфросиніна.

Телеведуча звинувачувала Хромаєва у тому, що він покинув її з дітьми та навіть не захотів обговорювати свій вчинок. Наразі жінка пропрацьовує цю образу з психологом та має сесії кілька разів на тиждень.

“Моя психіка захищалась, вона казала мені: “Я залишаюсь одна, він написав заповіт – це означає, що він десь всередині попрощався зі мною, це означає, що він обрав війну, а не мене з дітьми”. Я працюю з тим, щоб бути в здоровому глузді”, – зі сльозами на очах ділилась Маша Єфросиніна.

Маша Єфросинаніна розповіла про образу на свого чоловіка
Маша Єфросиніна розповіла про образу на свого чоловіка

Їй важко про це говорити, проте Маша зізналась, що випробування на службі вже помітно змінили її чоловіка. Також Єфросиніна пригадала про ультиматум від Тимура:

“Коли він нас вже випхав з України, скажімо так, бо це випхав саме він – це була наша страшна сварка”

Чим займається Маша Єфросиніна

Наразі Єфросиніна живе на дві країни – Польщу та Україну. Поки її коханий захищає Україну від російських окупантів, телеведуча займається волонтерською діяльністю та використовує свій медійний вплив на благо країни.

Зірка є засновницею фонду психологічної підтримки “Маша”. Також вона час від часу їздить до Польщі, адже зараз там проживає її 8-річний син разом із бабусею.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.