Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина розсекретила свою фахову професію: “Стрижки – це не моє”

Дружина переможця співочого талант-шоу "Голос країни" Романа Сасанчина, Іванна, поділилась подробицями свого життя до знайомства зі співаком. Виявилось, що мама дівчини завадила здійсненню її мрії.

Дружина Романа Сасанчина

У грудні 2021 року, переможець головного музичного шоу країни, Роман Сасанчин, поділився з шанувальниками радісною новиною про одруження. Обраницею юного співака стала 23-річна Іванна. На момент укладання шлюбу, дівчина вже була при надії.

“Насправді, все було спонтанно і неочікувано. Вранці ми з коханою вирішили піти подати документи до РАГСу, думали, що доведеться чекати ще десь місяць, але нас одразу одружили, і ми навіть не зрозуміли, як це сталося. Виявилося, що якщо маєш довідку про вагітність, то одружитися можна за якісь декілька хвилин”, – прокоментував Роман.

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина розповіла, хто вона за фахом
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла, хто вона за фахом

Чим Іванна займалась до знайомства зі співаком

Про дружину Романа відомо не так багато, проте дівчина активно веде особистий блог у Instagram, завдяки якому шанувальники можуть більше дізнатись про її особистість. Час від часу обраниця артиста публікує архівні фото та ділиться історіями з минулого.

До шлюбу Іванна встигла попрацювати на декількох роботах, про це детальніше дівчина розповідала у своїх Insta-storie. Як виявилось, вона працювала кухаркою, мала досвід роботи офіціанткою в нічному клубі та навіть встигла побути нянею до народження власної доньки.

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла, хто вона за фахом
Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла, хто вона за фахом

Іванна розсекретила свою фахову професію

Шанувальникам стало цікаво, яку ж освіту здобувала Іванна та чи працювала дівчина за фахом. Днями молода матуся опублікувала світлину на якій була зображена її 2-річна донька Еліза. Кохана Сасанчина залишила опис під публікацією:

“Я Так чекала коли вже буду заплітати волосся Елізи! Хто не знав, я навчалась на перукаря. Заплітати волосся дуже люблю, а от стрижки це не моє – я ненавиджу обрізати волосся”

Дівчина закликала підписників ділитись своїми історіями у коментарях та додала неочікуваний факт про взаємини зі своєю мамою.

“Особисто я хотіла навчатись на хореографа. Мама відправила не за власним бажанням, скажімо так, добровільно-примусово я мала бути перукарем”

Схожі статті

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.